Boutique Fitness Solutions tillkännager partnerskap med IHRSA och IDEA Health & Fitness Association

Boutique Fitness Solutions (BFS), det största nätverket och utbildningsföretaget för ägare och ledare inom boutique fitness, gick idag ut med att de kommer att samarbeta med både IHRSA och IDEA Health & Fitness Association för att genomföra endagsevents i samband med respektive event under 2023.

BFS @ IHRSA kommer att hållas som en del av IHRSA 2023 som pågår mellan 20-23 mars i San Diego. IDEA Club & Studio Summit i samarbete med Boutique Fitness Solutions kommer hållas på IDEA World Convention i Los Angeles 12-16 juli. Båda evenemangen kommer att innehålla en General Session för boutique-fitnessföretag i olika utvecklingsstadium och ett Boutique Fitness Solutions CEO Summit, ett exklusivt program endast för inbjudna företag som är redo att skala upp sin verksamhet exponentiellt. Över 10 000 deltagare förväntas till IHRSA och IDEA.

”Vi är otroligt glada över att få möjligheten att samarbeta med de två mest prestigefyllda träningsbranscheventen i USA som har satt standarden för branschevents”, säger Julian A. Barnes, BFS medgrundare och VD. Han fotsätter: ”Våra sessioner kommer uteslutande att fokusera på de unika utmaningarna som är förknippade med att driva träningsföretag på boutiquemarknaden och de kommer att bli ett starkt komplement till IHRSA:s och IDEA:s befintliga innehåll, som är av absolut toppklass. Det är en Win-Win för alla.”

Julian A. Barnes

BFS avslutar året med att vara värd för sitt flaggskeppsevent, The Summit by BFS, i Nyew York City 5-6 oktober. Bortåt 400 studioägare, chefer, ledare, investerare, utställare, leverantörer och medierepresentanter kommer att delta vid detta event.

För att stötta BFS utökade evenemangsschema under 2023 har BFS rekryterat två branschveteraner till sitt team som tillsammans kommer att leda vart och ett av de ovan nämnda eventen: Katie Philipp, General Manager, BFS Academy och Sarah Welch, BFS Events. BFS har också anställt en ny affärsutvecklingschef, svenska Mia Björkroos, som kommer att leda BFS tillväxtplaner i Nordamerika, hela Europa och Asien.