Eleiko lanserar förvaringslösningar till Prestera-systemet

Foto: Eleiko

Eleiko lanserar en nyhet i sitt Prestera system med förbättrade förvaringslösningar för fria vikter och träningsutrustning.

Det nya utvecklade systemet gör det enklare att förvara utrustning, ger bättre flöde i anläggningen och bidrar till en förbättrad användarupplevelse.

Ordning och reda och renlighet är av största vikt för gymmedlemmar idag. Gymmets utseende och atmosfär påverkar träningsupplevelsen avsevärt och att enkelt ha tillgång till utrustningen är väsentligt. Historiskt sett har det inom branschen varit en utmaning att hitta lämpliga förvaringslösningar som möter dagens medlemmars behov. Detta då det mestadels funnits förkonfiguerade alternativ tillgängliga tidigare.

Introduktionen av Presteras modulära förvaringslösningar löser dessa förvaringsutmaningar genom att erbjuda oöverträffad flexibilitet i design via ett anpassningsbart system. Detta system hanterar begränsningar i planlösningen, maximerar vertikala utrymmen och levererar lösningar som gör fria vikter och träningsutrustning lättillgängliga för medlemmar samtidigt som utrymmet hålls organiserat.

Foto: Eleiko

”Skräddarsydda designer anpassade efter planlösningsbegränsningar och individuella anläggningsbehov säkerställer att alla gym kan dra nytta av vårt Prestera System. Oavsett om det är ett kompakt boutiquegym eller ett stort fitnesscenter kan vårt modulära system anpassas för att möta unika utrymmeskrav, optimera effektiviteten och öka potentialen för ägare att skapa distinkta utrymmen”, säger Erik Blomberg, VD för Eleiko.

Utvidgningen av Eleiko Prestera System ger gymägare möjlighet till ett helhetsgrepp över design och inredning av sina styrkemiljöer. Som ett komplett och flexibelt styrketräningssystem med racks, riggar, kabelmaskiner och förvaring integrerar Prestera sömlöst träning med fria vikter, kabel- och skivstångsträning där utrustningen finns inom räckhåll för användaren.