Gymleco signar återförsäljare för sin gymutrustning i Kanada -företagets sjunde nya marknad för 2021

Gymleco går in på sin sjunde internationella marknad för i år, nämligen Kanada. Personen bakom återförsäljningsbolaget Pure Muscle + Fitness är ingen mindre än den välkända entreprenören och coachen Dorian Hamilton.

– “Vi har haft kontakt med Dorian ett tag tillbaka och nu föll det rätt in i tiden att starta ett samarbete ihop. I och med hans stora nätverk i branschen och långa erfarenhet inom fitnessindustrin så visste vi att matchningen skulle bli perfekt.” förklarar Monica Sotkasiira, VD på Gymleco

Planen är att täcka efterfrågan på styrketräningsmaskiner men de ser också en lucka av kvalitetsvikter och skivstänger i Kanada.

– “Vi kommer såklart erbjuda hela vårt sortiment såsom våra populära friviktsmaskiner och viktmagasinsmaskiner i Kanada men vi har sett en specifik brist av professionella viktskivor och skivstänger. Där vill vi se till att alla kanadensare har tillgång till Gymleco, den bästa leverantören av gymutrustning” förklarar Monica vidare.

I framtiden ser Monica Kanada som en av deras största marknader.

– “Vi lägger alltid mycket tid och energi på att starta en ny marknad. Det ska vara rätt både tidsmässigt och affärsmässigt. Vi ser detta som en enorm möjlighet att få in Skandinavisk kvalitetsutrustning på alla Kanadensiska gym och vi ser att vår målgrupp är väldigt omfattande i Kanada: gymägare som vill ha snygg, ergonomisk och hållbar gymutrustning.’’

Om återförsäljaren Pure Muscle + Fitness

Det kanadensiska bolaget är ett exklusivt gym där Dorian är ägare. Dorian är en guru inom bodybuilding och fitness och har inte bara tränat profiler som Antoine Vaillant och Regan Grimes utan är också en multientreprenör med varumärken såsom HD Muscle och TeamHD training.