Gymleco utrustar ett träningscenter på 3 000 kvm – var först med en titt inuti Allstars gym

Har du alltid undrat hur det egentligen går till när man bygger ett träningscenter från grunden? Här har ni svaret! Se senaste ”bakom kulisserna” videon på Gymlecos YouTube-kanal från Torrevieja i Spanien.

Arbetet med Allstars träningscenter i Torrevieja, Spanien, började redan förra året 2021. Anläggningen är ca 3000 kvm och kommer innehålla både gym, funktionell fitness och MMA. Gymleco fick i uppdrag att planera och utforma hela funktionella ytan, gymytan och även bygga en rigg till utegymmet. Nu är gymmet installerat och klart och öppning planeras till den 1:a maj 2022. Allstars kommer att bli Torreviejas och Spaniens första gym som är fullt utrustat med svensk gymutrustning av Gymleco.

– ”Att arbeta med Allstars gänget har varit en dröm! Både parter har haft som vision att detta ska bli en knytpunkt för träning och hälsa i Torrevieja och vi kommer fortsätta jobba mot detta mål tillsammans. Lokalen är fantastisk och jag är övertygad om att alla som kommer för att träna eller besöka kommer vara lika imponerade”, berättar Linda Sotkasiira, Marknadsansvarig på Gymleco och ansvarig för försäljningen i södra Europa.

Att bygga upp gymmet tog totalt 6 dagar för 4 personer och både gymdelen och den funktionella delen innehåller en stor mängd träningsutrustning. På funktionella delen finns bland annat en av Gymlecos omtyckta hyllsystem fylld med viktskivor, slam balls och kettlebells samt en uppsättning av fyra Double Halfracks så att alla medlemmar kommer kunna utföra chins, squats och andra träningsövningar.

Runtom i gymmet finns cardio utspritt så att du kan välja din favoritplats för att springa på löpbandet, cykla eller gå i trappmaskinen.

På gymdelen finns den populära 8 stationen samt många olika gymmaskiner så som Hip Thrust, Belt Squat, bröstpress m.m.

– Vi är så nöjda med Gymleco”, berättar Reza ”Mad Dog” Madidi i YouTube videon när Linda frågar vad han tycker om Gymleco.

– ”Min goda vän Ako Rahim rekommenderade er på grund av den goda kvaliteten, det bra priset och personalen. Jag hörde därför av mig till dig Linda och nu är vi här. Jag vill verkligen rekommendera Gymleco på grund av den otroliga servicen vi fått.”

Se hela videon på Gymlecos YouTube-kanal och glöm inte att prenumerera på kanalen så att du inte missar nytt innehåll.