Stark på riktigt – ny träningsbok av Louise Sondlo och Waldo Zapata

Louise Sondlo

I nästa vecka (12 oktober) släpps träningsboken ”Stark på riktigt”, av Louise Sondlo och Waldo Zapata som är kampsportsprofiler samt driver två träningsanläggningar i Stockholm under samma namn.

Vi fick en kort pratstund med Louise Sondlo kring boksläppet:

Vad innebär det att vara Stark på riktigt?

 – Att vara stark på riktigt handlar inte om att lyfta tyngst eller springa snabbast. Det handlar om att bygga upp din kropp så att du kan leva fullt ut. Att få din energi att räcka till jobb, familj och vardag. Dag efter dag, år efter år. Det handlar om att hitta rörelseglädje och en kärlek till din kropp och dess förmåga. Funktionell fysträning inspirerad av kampsport som brasiliansk jiu-jitsu ger styrka, smidighet och uthållighet för det längsta loppet av dem alla – ditt liv.

Hur känns att boken snart är ute och vilka vill du ska läsa den?

 – Det känns fruktansvärt nervöst, nästan som veckan innan en större tävling … Men det känns också väldigt stort då det är Natur & Kulturs första träningsbok ever, samt att jag hoppas att boken ska komma till användning för nyfikna som är sugna på inspiration till effektiv träning. ”

Waldo Zapata och Louise Sondlo är grundare till SPR Athlete Factory i Stockholm och tillsammans med sina instruktörer har de till boken tagit fram nio träningsprogram utformade för dig som tränar för det riktiga livet. Träna hemma, på gymmet eller på resa, med eller utan redskap, på egen hand eller tillsammans med en träningskompis. Alla övningar illustreras med tydliga steg för steg-instruktioner. Boken tar upp alla områden du behöver arbeta med för att bli stark på riktigt, och coachar dig även till att lyckas med återhämtning och ger råd om hur du håller motivationen på topp.

https://www.instagram.com/p/B2deV5sob55/