HYROX återvänder till Stockholm – mer än 3 000 biljetter sålda första veckorna

Bildkälla: HYROX

Stockholm kommer återigen att stå värd för det populära fenomenet HYROX. Och ännu en gång arrangeras tävlingen i samband med Fitnessfestivalen den 6-8 december. Biljetterna släpptes till försäljning i slutet av mars och redan nu är över 3 000 anmälda till tävlingen.

Efter två mycket framgångsrika tävlingar i Stockholm och en i Malmö 2023 har HYROX etablerat sig som en tävling som är här för att stanna. Tävlingen har nu också tagit fäste i Norden då HYROX, i slutet av mars, genomfördes i Köpenhamn för första gången och var helt utsålt. Nu bekräftar HYROX att tävlingen kommer tillbaka till Stockholm och Stockholmsmässan den 7 december.

– Vi har känt redan från den första svenska tävlingen att många är nyfikna på HYROX och att intresset ständigt ökar över hela Norden. Efter succén i Köpenhamn känns det jättebra att kunna bekräfta att det blir av i Stockholm i december igen, och att vi även ser ett rejält tryck redan under den första veckan, säger Antonia Fält- Kottulinsky, Country Lead på HYROX i Norden.

Foto: HYROX

De senaste åren är det också många svenska atleter som legat långt fram i världsrankningen inom HYROX. Det varit gott om svensk representation i såväl EM som VM och även flera internationella tävling runt om i världen, men hemmaplan är alltid något speciellt. Till racet i Stockholm ser man som vanligt fram emot att se en folkfest med atleter från såväl Sverige som andra delar av världen.

– Det finns förstås ett ökat intresse för alla, oavsett nivå och nationalitet, när vi arrangerar tävlingarna här hemma i Sverige. Samtidigt ger samarbetet med Fitnessfestivalen en otroligt häftig inramning då det redan samlar så många träningsintresserade, som inte bara utgör underlag för tävlande utan också publik på plats, avslutar Antonia Fält-Kottulinsky.

HYROX Stockholm kommer äga rum den 7 december på Stockholmsmässan och biljetter finns tillgängliga att köpa här.