Koppjärk satsar friskt och tror på en ljus framtid

Vid årsskiftet öppnade hälsoföretaget Koppjärk sin verksamhet i de nya lokalerna i Rättvik Arena. 

Flytten till nya arenan innebär en uppgradering av verksamhetens olika delar där lokaler för gym, friskvård och behandling både får större ytor och en modernare tappning. 

Rättvik Arena

Att Koppjärk öppnar sin verksamhet i arenan blir en viktig milstolpe i utbyggnationen av IFK Rättviks hemmaarena och den nya multiarenan som Rättvik Arena investerar drygt 100 miljoner kronor i. Arenabyggnationen följer därmed tidplanen och nästa steg i processen är bland annat att färdigställa den nya bollplanen.

– ”Byggprocessen flyter på enligt plan och vi checkar nu av ett viktigt delmål i och med Koppjärks öppning i arenan. Deras verksamhet är en otrolig viktig komponent i utvecklingen till att bli en modern multiarena. Nu fortsätter arbetet med att färdigställa övriga delar och där vi ställer höga krav på slutresultatet”, säger Conny Gesar, Rättvik Arena.

Koppjärk bildades år 2002 och erbjuder olika tjänster inom friskvård och rehabilitering. Det gemensamma för dessa två verksamhetsinriktningarna, är att de alltid utgår från vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Ambitionerna är att alla ska känna sig välkomna – genom en hög trivselfaktor, träningsglädje, professionalitet och hög kvalitet.

I gymmet hittar du ett brett utbud med en modern maskinpark, många olika former av gruppträning, hälsotester, personlig träning och även dans.
”Vi är stolta och nöjda att öppna vårt nya gym i anslutning till den kommande multiarenan. Ett modernt gym, i ljusa lokaler, nära naturområden och möjlighet till utomhusträning.

– ”Trots att öppningen kom mitt i coronapandemin, så är våra kunder glada över den nya, luftiga anläggningen och har strömmat in i en lagom takt och antal in i våra stora lokaler”, säger Marie Suther, Koppjärk.