Les Mills lanserar det globala eventet ”World United”

Les Mills planerar att starta fitnessindustrins återhämtning från COVID-19 med en ny kampanj för att hjälpa gym att engagera befintliga och locka nya medlemmar.

World United, som förväntas bli det största globala fitnessevenemanget någonsin, kommer att vara en synkroniserade globala träningsupplevelser, live och online. Kampanjen involverar tiotusentals fitnessanläggningar och tränare världen över att träna tillsammans den 19 september.

Vi kommer att se klubbar över hela världen öppna sina dörrar (eller livestreama vid behov) för medlemmar och deras vänner för en spännande dag av gruppträningsevent. Detta kommer att inkludera de exklusiva Les Mills United releaserna, filmade under lockdown av 374 av världens bästa instruktörer från 48 olika länder.

World United är en boost för Les Mills partnerklubbar, framtagen för att stödja deras affärsstrategier och möjligheter i en föränderlig träningsbransch. Kampanjen kommer att hjälpa klubbarna att engagera befintliga medlemmar och locka nya genom ett gruppträningsevenemang som kommer att inspirera och öka motivationen till träning. Samt möjliggöra en stark PR-kampanj för klubbar att generera publicitet.

För att hjälpa klubbar att framgångsrikt planera och marknadsföra eventet har Les Mills skapat en omfattande World United-kampanj med marknadsföringsmaterial och planeringsguider. Klubbar och instruktörer kan sprida budskapet om sin World United-kampanj med hjälp av anpassat marknadsföringsmaterial.

Lena Holmberg, Country Manager, Les Mills Nordic säger:

”Med hälsa som allas högsta prioritet, finns det enorma möjligheter för klubbar att engagera befintliga och locka nya medlemmar, mer än någonsin tidigare.”

Fitnessanläggningar i mer än 100 länder världen över förväntas fira World United med stöd av en rad internationella förebilder, till exempel Nya Zeelands premiärminister Jacinda Ardern.

I kampanjens lanseringsvideo säger hon:

”Just nu står vi uppenbarligen inför en stor hälsoutmaning. När vi kommer ut ur detta kommer träning att ha en viktig roll att spela för att förena oss och att hålla oss både mentalt och fysiskt väl. Över hela världen har ni alla fått en viktig roll i att få det att hända, så tack, lycka till och ha en fantastisk dag.”