Medley satsar på teknikplattformen Motosumo för att engagera medlemmarna

Foto: Motosumo/Medley

Medley, operatör av kommunala simbassänger och gym, meddelade tidigare i somras att de kommer att använda Motosumo för att lyfta sina kunders upplevelse inom gruppträning.

Medley hade letat efter en lösning som Motosumo under en längre tid. De har ett vanligt förekommande problem: 17 gym runt om i landet, alla med olika utrustning. Varje gym erbjuder ett omfattande urval av gruppträningsklasser, allt från inomhuscykling till cirkelträning, boxning till Aqua Zumba, aerobics och qigong. Så de behövde en lösning som fungerade ”överallt”. En som kan göra deras klasser ännu mer inkluderande, roliga och givande.

Valet föll på danska Motosumo.

”Vi är glada över att ha hittat Motosumo. Äntligen har vi ett system inom gruppträning som är mångsidigt och lätt att använda. Vi älskar särskilt hur instruktörer kan skapa en teamkänsla i sina klasser”, kommenterar Åsa Änghede, Medleys konceptchef.

Motosumo är skapat för gruppträningsklasser. Med hjälp av roliga utmaningar och omfattande analyser hjälper Motosumos app användarna att träna tillsammans, umgås, tävla och mäta sina framsteg. Allt detta tack vare att Motosumo använder de sensorer som är inbyggda i alla smartphones. Det är kostnadsfritt för medlemmarna och ett perfekt verktyg för instruktörer. Det krävs ingen specialistutrustning och installationen smidig.

Foto: Motosumo

Motosumo kommer att rullas ut på medley-anläggningar under sommaren, till en början kring klasser för inomhuscykling med pulsmätning.