Träningskedjan STC på offensiven

Foto: STC

Träningskedjan STC är inne i en kraftig expansionsfas, i våras slog kedjan ihop sig med Sportgym och bildade en av Sveriges största gymkedjor. Nyligen gick företaget ut med att de etablerar 3 nya träningscenter på kort tid.

Nysatsning i Mölndal

På grund av rivningen av Åby simhall flyttar STC till nya lokaler. I PR-Offset Grafiska i Mölndals fastighet byggs en toppmodern träningsanläggning.
Premiären är planerad till 3 januari 2020.  I ljusa och luftiga lokaler kommer medlemmarna att erbjudas en optimal träningsupplevelse. Gym, kondition, gruppträning och ytor för funktionell träning.
LED-skärmar för virtuell träning och modern träningsutrustning i kombination med en noga utvald interiör.

Foto: STC

”Vi har letat intensivt och äntligen hittat en perfekt lokal. Det här blir ett lyft för såväl nya som befintliga medlemmar”, säger Antoni Kutics, etableringsansvarig.

Nybygge i Sävedalen

Den 1 februari slår STC upp portarna till en splitter ny träningsanläggning på Göteborgsvägen 104 i Sävedalen. Det är AllOffice kontorsvaruhus som lämnar plats för STC Training club. Anläggningen kommer att omfatta cirka 1000 kvm. Det blir ljusa och luftiga lokaler, toppmodern träningsutrustning från världsledande leverantörer samt en inspirerande miljö.

Foto: STC

– ”Vi har snart byggt 100 klubbar i Sverige och responsen från medlemmarna gör att vi hela tiden kan utveckla vårt koncept. Färgval och interiör är noga utvalt, men det viktigaste är alltid att fylla klubben med glädje, passion och gemenskap. Det arbetet gör vi tillsammans”, säger Antoni .

Flyttar in hos PDL Mölnlycke

Längs med E6:an i Mölnlycke finns en fastighet där verksamheter som Unihoc och PDL Padelcenter redan huserar. Nu står det klart att även STC flyttar in. Planeringen bygger på att gymmet står klart till den 1 oktober. Det blir samma ingång som till Padel center och från andra plan med utsikt över E6 och Rådasjön skapar STC ett modernt gym för kondition- och styrketräning.

Foto: STC

– ”Det blir många positiva synergier eftersom PDL redan har etablerat här. Stora och rymliga omklädningsrum, en härlig coffee lounge samt ett läge på fastigheten som inspirerar och gör träningen till en skön upplevelse. Det finns många företag i området och att träna i anslutning till jobbet eller på lunchen blir allt mer populärt. Vi ser fram mot öppningen”, avslutar etableringsansvarige, Antoni Kutics.

Läs även: Novax investerar i STC och ökar tillväxttakten i bolaget