Medley vinner upphandling av Söra simhall och Solskiftesbadet

Söra simhall

Österåkers kommun har beslutat att tilldela Medley AB uppdraget att driva Söra simhall och Solskiftesbadet från 15 december 2023.

Det innebär att Medley nu ytterligare stärker sin verksamhet i Stor-Stockholm med två nya anläggningar i tillägg till de tidigare 9 i Stockholm. Avtalet gäller i 36 månader med möjlighet till förlängning i 36 månader. I driften ingår simhall, gym, shop och café.

Österåkers sim- och träningsanläggningar Söra simhall och Solskiftesbadet har även tidigare driftats av Medley fram till och med augusti 2018.

– Det känns fantastiskt att få komma tillbaka till Österåker och återigen ta hand om verksamheten i Söra simhall och Solskiftesbadet igen. Att få träffa kommuninvånarna och personalen är något vi ser fram emot extra mycket. Det känns också bra att utöka antalet anläggningar i Stockholm då det skapar ännu bättre möjligheter för våra medlemmar att träna, simma och bada på flera ställen runt om i regionen, säger Daniel Almgren, VD på Medley.

Medley vill upprätthålla generationsöverskridande mötesplatser för hälsa, lek och träning.

När Medley nu tar över driften av Söra simhall och Solskiftesbadet 15 december 2023 kommer några nyheter för kommuninvånare, besökare och medlemmar att bli ett helt nytt gym med spännande nyheter på gruppträningssidan, i café samt nya aktiviteter i vattnet.

– Vi välkomnar Medley till Söra simhall och Solskiftesbadet och ser fram emot ett bra samarbete. Simhallarna nyttjas dagligen av kommunens alla målgrupper och är en viktig plats för undervisning, träning, tävling och rekreation, säger Johan Nordström, idrotts-och fritidschef, kultur och fritidsförvaltningen på Österåkers kommun.