Motion&Fitness stärker sitt team med marknadsansvarig Norberto Lacourt

Anna Miller (vd), Norberto Lacourt och Andreas Strömsten

Motion&Fitness, en framstående aktör inom tränings- och hälsobranschen, presenterar sin senaste personalrektytering – nämligen Norberto Lacourt som ny marknadsansvarig.

Med över 20 års erfarenhet inom tränings- och hälsobranschen och en imponerande bakgrund inom marknadsföring, kommunikation, försäljning och affärsutveckling, kommer Norberto att tillföra betydande expertis till företaget.

Norberto Lacourt har tidigare haft befattningar som svensk marknadsansvarig och nordisk content manager för Qicraft/Technogym. Han har också varit aktiv inom produkt- och affärsutveckling på Actic. Norberto har delat med sig av sin omfattande kunskap som presentatör och utbildare inom områden som sträcker sig från funktionell träning till dans. Dessutom har han agerat som master trainer för välkända varumärken som Nike och Polar. Norberto har även erfarenhet av entreprenörskap och var bland annat med och grundade det mobila träningskonceptet Workout Delivery och Sweaty Business.

Andreas Strömsten, säljchef och delägare, kommenterar:

”Norbertos gedigna erfarenhet och enastående förmåga att kombinera kreativitet med insikter från den globala träningsmarknaden kommer att vara ovärderlig för Motion&Fitness, särskilt med tanke på vårt starka tillväxtläge. Hans kunskaper inom growth marketing kommer att vara avgörande för vår anpassning till den ständigt föränderliga världen.”

Motion&Fitness ser fram emot att dra nytta av Norberto Lacourts ledarskap för att ta sina varumärken och affärer till nästa nivå. Hans anslutning till företaget stärker ytterligare dess position som en innovativ kraft inom tränings- och hälsobranschen.