NG Dialogue expanderar till den tyska marknaden med fokus på fitnessindustrin

NG Dialogue, ledande inom kommunikations-och engagemangstjänster, meddelar sin expansion till den tyska marknaden. Denna strategiska satsning markerar ett viktigt steg i företagets tillväxt och ambition att erbjuda förstklassiga tekniska lösningar för att stödja kundresan och främja medlemslojalitet inom fitnessindustrin.

“Vi är mycket glada över att kunna utvidga vår verksamhet till Tyskland,” säger Henrik Skagerlind Fasth, VD för NG Dialogue AB, och fortsätter: “Den tyska marknaden representerar en enorm potential, särskilt inom träning och hälsa, där vi ser en stark efterfrågan på innovativa och kundanpassade lösningar.”

NG Dialogue etablerar sin verksamhet i Tyskland genom att anställa Tobias Gumpert som Country Manager för sina tyska kunder och samarbetspartners. Med denna expansion kommer företaget att introducera sina avancerade kommunikations-och engagemangstjänster som redan har visat sig framgångsrika på den nordiska marknaden.

“Jag ser verkligen fram emot att leda NG Dialogues expansion till Tyskland. Det är en fantastisk möjlighet att främja den tyska fitnessmarknaden inom området för digitala kundupplevelser och digital kundinteraktion”, säger Tobias Gumpert.

Företaget planerar att samarbeta med ledande aktörer inom den tyska fitnessindustrin för att erbjuda en rad tjänster som inkluderar tekniska lösningar för att förbättra kundresan och främja att medlemmar stannar.

NG Dialogue:s innovativa lösningar är designade för att förbättra effektiviteten och kundlojaliteten för fitnesscenter och träningsanläggningar.

“Vårt mål är att bli en pålitlig partner för den tyska marknadengenom att erbjuda avancerade tjänster som tillför värde. Vi är väldigt glada att arbeta tillsammans med Tobias och ser fram emot de framtida möjligheterna”, avslutar Skagerlind Fasth.