Nordic Wellness VD Magnus Wilhelmsson vinner utmärkelsen Founder of the year

Nordic Wellness expanderar i en rasande fart och ett bevis på detta är att företagets VD Magnus Wilhelmsson nyligen fick ta emot utmärkelsen Founder of the year av självaste H.K.H Prins Daniel. 

Galan hölls i Stockholms stadshus och motiveringen till Wilhelmssons utmärkelse: 

”Vår guldvinnare har, utan externt kapital, kämpat mot konkurrenter som stöttas av riskkapitalbolag och intagit en ledande position på den svenska marknaden. Han lever och andas sitt företag, tar stora risker och har gjort i nästan 25 år”.

Utmärkelsen är en del av Founders Awards vilket syftar till att uppmärksamma och lyfta fram grundare, och därmed stimulera till fler medelstora och stora internationellt växande entreprenörs ägda bolag.

”Det är en otroligt ära att få ta emot denna utmärkelsen”, säger Magnus. ”Det är ett bevis på att det vi gör på Nordic Wellness är värdefullt.” 

Foto ovan av Evan Pantiel.

Öppnat 7 klubbar på två månader

Nordic Wellness Bollebygd

Ytterligare ett bevis på att Nordic Wellness når framgång är att de under hösten öppnar upp dörrarna till hela sju nya klubbar. De senaste tillskotten är övertagandet av Gymmet i Bollebygd och anrika Hälsostudion samt iGym i Alingsås. Men hösten bjuder även på nyöppningar i Solna, Lomma, Växjö och Sköndal.

Med 291 klubbar under sina vingar fortsätter företaget att expandera med det övergripande målet att nå 300 klubbar i december 2023.