Prisjämförelsetjänst för träningsutrustning har lanserats i UK

En online-plattform har lanserats i Storbritannien som gör det möjligt för träningsanläggningar att få tillgång till offerter och jämföra kostnader och utrustning från en rad leverantörer.

FitnessCompared.co.uk skapar offerter med utgångspunkt i användarens kravspecifikationer och jämför sedan alla jämförbara produkter hos respektive leverantör. Plattformen har också ett granskningssystem där kunder kan bedöma sina egna erfarenheter inom ett antal viktiga områden, inklusive produktdesign, pålitlighet, hållbarhet och service.

På webbplatsen ingår kommersiell, hemma och renoverad/begagnad träningsutrustning.

Daniel Jones, VD för FitnessCompared kommenterar: ”Vi har utvecklat den här onlineplattformen under två och ett halvt år och arbetar med tillverkare av träningsutrustning för att säkerställa att köparna har tillgång till sina produktportföljer och priser, utan att behöva forska runt online och för att minimera behovet för fysiska möten.”

”Det ger leverantörerna möjlighet att marknadsföra sig gentemot kunderna med ett knapptryck. Kunderna i sin tur kan välja så många leverantörer som de vill och jämföra efter pris, ledningstid och ledighet och kundrecensioner”, avslutar Jones.