Varför välja Mobility framför andra appar och webblösningar?

Mobility från BRP Systems består av en app (Go Active!)och en webbbokningslösning för din webbplats (Mobility web) som ger dina medlemmar möjlighet att boka klasser online, köpa varor, tjänster etc. Du kan till och med välja att inkludera möjligheten att ha en mobil entré och ett gym som är tillgängligt dygnet runt.

I den här artikeln kommer BRP att ge dig 6 anledningar till varför Mobility-lösningen är framtiden.

Anpassa designen till ditt eget varumärke

I Mobility-lösningen kan du anpassa designen för att matcha din varumärkesidentitet. Detta inkluderar att ändra färg, typsnitt, bilder, logotyp etc. så att det matchar och smälter in naturligt i ditt varumärkes DNA & design.
På så sätt kommer dina kunder att få en enhetlig upplevelse av din varumärkesdesign och de kommer att se både Go Active!-appen och Mobility-webben som en naturlig del av ditt varumärke och din verksamhet.

Ökad merförsäljning

Med möjligheten att köpa varor online kommer också möjligheten att få ännu mer merförsäljning än vad du varit van vid tidigare. Detta kan leda till att ditt företag får mer inkomst.

Du kan till exempel öka din vinst genom att sälja utrustning, kläder, kost och merchandise som också främjar ditt varumärke. Låt dina kunder köpa det de behöver, när de vill, med en enkel knapptryckning.

Sparad tid är sparade pengar

Det är olyckligt om en app slutar fungera när nya Android & iOS-versioner lanseras. Detta kommer att resultera i att leverantören av appen manuellt måste göra justeringar av appen för att få den att fungera igen. BRP har tagit hänsyn till detta i designen av den nya appen – så när du väljer Mobility har du en uppdaterad lösning hela tiden.

Du kan också låta dina kunder enkelt hantera bokningar och abonnemang själva och låta dem använda en mobil entré vilket sparar tid och pengar på driften. På så sätt finns det inget tidsslöseri och därmed inget slöseri med pengar.

Dessutom tar det bort behovet av armband och medlemskort helt.

Spendera ännu mindre pengar

Du kommer inte bara att spara pengar på att spendera mindre tid. Du kan också spara pengar genom att inte behöva betala en utvecklare för att hålla din lösning uppdaterad. Eftersom allt sker automatiskt blir det inga extra och oväntade kostnader.

Samtidigt är Mobility framtidsinriktad då den kontinuerligt kommer att förbättras och inkludera nya funktioner.

Bli av med tidskrävande funktionsfel

Eftersom Mobility uppdateras automatiskt är det mindre risk för tekniskt strul. Med fristående och individuella appar uppstår ofta fel eftersom du måste göra manuella uppdateringar kontinuerligt – med Mobility kommer du alltid att vara uppdaterad.

Det finns också den mycket viktiga aspekten att om du misslyckas med att uppdatera din app manuellt tillräckligt ofta, kan appen riskera att tas bort från appbutikerna. Med Mobility App är den risken eliminerad.

Släpp ansvaret

I Mobility-lösningen ansvarar BRP för utvecklarkontot. På så sätt behöver du inte agera på ändringar från Apple och Google – BRP kommer att göra det åt dig. Du kan helt enkelt bara göra det du är bäst på – hålla igång ditt företag och låta Mobility sköta resten.

Besök BRP:s webb för att lära dig mer 👉 brpsystems.com

Ladda gärna ner e-boken ”Varför behöver jag en app?” för att få mer information om värdet som en avancerad app kan tillföra ditt företag.