WiseGym – ett system ska vara enkelt

Som systemleverantör har WiseGym sammanlagt 100 års erfarenhet av gymverksamhet och flertal system. 

Vid millennieskiftet gick vi alla från papper och penna till digitala system, och en ny värld öppnades upp. Det blev dock snabbt tydligt att en stor del av branschens informationssystem inte följde med i gymverksamhetens utveckling och förändringar. Istället anpassades verksamheten efter informationssystemens egenskaper. Är det inte lite galet?

WiseGym fick man nog av ineffektiva processer och samordning av olika system. De undersökte olika systemalternativ och diskuterade med sina kollegor runt om i Europa. Slutligen förstod de att det inte finns ett system som passar branschens alla behov. Då föddes tanken om ett eget system. WiseGym satte rätt fokus från början

Efter några år råkade de av en tillfällighet på WiseNetwork. Då insåg de snart att de hade en gemensam ambition: att skapa bättre system och förenkla entreprenörskap. WiseNetwork erbjöd de bästa funktionerna för marknadsföring, innehållsproduktion och ekonomisk förvaltning, och WiseGym hade kunskapen och ett brinnande intresse för gymverksamhet.

WiseGym föddes 2016 och efter mycket positiv feedback i Finland bestämde de sig 2020 att det var dags att komma även till den svenska marknaden.

Målet för WiseGym är att göra gymföretagande smidigt och effektivt – och framförallt roligt. Ambitionen är att ge ditt företag riktiga konkurrensfördelar, bättre resultat och nöjdare kunder. Träning är inte alltid enkelt, men systemet bör vara det. 

WiseGym söker referensanläggningar i Sverige. Vill du veta mer om vad det kan innebära – ta i kontakt med dem här!