Yoga-Josefine lanserar hållbar kollektion på Stadium

Bildkälla: Stadium

Nu släpps den hållbart producerade yogakollektionen för SOC som yoginin Josefine Bengtsson tagit fram. Plaggen är välbalanserade och sömlösa i naturinspirerande färger och har producerats i funktionella och återvunna material. Den limiterade kollektionen kommer att säljas exklusivt på Stadium. 

Josefine Bengtsson, Yoga-Josefine, är en av landets mest populära yoginis och undervisar yoga runtom i Sverige och världen genom sitt eget retreatföretag. Redan under våren 2018 inleddes samarbetet med SOCgenom att Josefine var ansiktet utåt för varumärkets yogalinje. Nu tar samarbetet nästa steg i och med den egna kollektionen med tydligt hållbarhetsfokus.

Bildkälla: Stadium

– Jag har testat yogakläder från hela världen och haft svårt att hitta plagg som fungerar bra för yogans alla rörelser. Det här är verkligen fantastiska plagg som är mjuka och perfekta att yoga i utan sömmar eller störande detaljer. För mig är det superviktigt med flexibla och sköna plagg som följer med i rörelserna och ger mig energi i strävan efter balans. Att de är hållbart producerade har varit en självklarhet från start, säger Josefine Bengtsson på Yogiakademin.