SATS öppnar yogacenter i Åkersberga

Yogaklass på träningskedjan SATS
Foto: SATS/Stellan Stephenson

Lördagen den 28 september återinvigs SATS gym på Stationsvägen 27 i Åkersberga. Yogacentret kommer att gå under namnet SATS Yoga Åkersberga och blir det första gymmet i Sveriges SATS-portfölj med fokus på yoga och välmående.

Till skillnad från SATS traditionella gym, där högintensiva träningsformer som HIIT och styrketräning dominerar, blir SATS Yoga Åkersberga en lugn kontrast. Här möts medlemmarna av en rogivande atmosfär, avkopplande musik och ett stillsammare tempo.

– Vi har sett en ökad efterfrågan på träning som hjälper till att hitta lugnet och komma ned i varv. Fler, särskilt den yngre generationen, ser träning som en helhetsupplevelse där kombinationen mellan fysisk ansträngning och psykisk återhämtning är viktig. Vi ser att både gemenskap och välbefinnande bidrar till träningsglädje och därför känns det extra roligt att kunna presentera SATS Yoga Åkersberga som verkligen fokuserar på de bitarna, säger Karolina Gutke, landschef SATS Sverige.

Yogacentret kommer att erbjuda omkring 40 klasser i veckan, med en mix av traditionella yogaklasser, pilates och nya koncept som Deep Rest, Aroma Relax, Hot Yin Yoga och Meditation.

Åkersberga är redan hem för två andra SATS-gym, SATS Åkersberga Centrum och SATS Sågvägen, som fokuserar mer på traditionell och högintensiv träning.