Daniel Almgren ersätter Claes Mittjas som vd för Medley

Daniel Almgren

Efter drygt tre år på posten så lämnar Claes Mittjas uppdraget som VD för Medley och lämnar över till Daniel Almgren, som senas kommer från posten som vd för Marathongruppen.

Claes Mittjas meddelade tidigare i våras styrelsen att han kommer att lämna sitt uppdrag som VD på Medley.

– ”Claes har gjort ett mycket bra jobb med att ta utveckla Medley till en ny nivå gällande att vara den mest professionella aktören inom bad och träningsbranschen. Särskilt vill jag framhålla Claes och Medleyteamets fina arbete med att skapa de bästa upplevelserna för Medleys besökare samt vara den bästa samarbetspartnern för kommunerna”, säger Medleys styrelseordförande Anders Carlson.

Arbetet med att rekrytera en ny VD till Medley har lett till att styrelsen har utsett Daniel Almgren för uppdraget. Daniel kommer närmast från Marathongruppen där han varit VD de senaste 5,5 åren. Han har även suttit i Medleys styrelse sedan 2018 och tidigare även arbetat som Nordisk produktchef och Innovationsledare på SATS samt konsult på McKinsey.

– ”Daniel har en mycket solid och väl lämpad kompetens för att leda och fortsätta utveckla Medley. Vi är mycket glada över att ha Daniel med på Medleys fortsatta resa”, avslutar Anders Carlson

Daniel Almgren tillträder sin nya roll den 30 augusti 2021.