Eleiko blir officiell leverantör till Ladies European Tour i golf

Eleiko är nu officiell leverantör till Ladies European Tour (LET) i golf och ska hjälpa till att bidra till att stärka spelarnas prestationer.

Eleiko levererar träningsutrustning till Ladies European Tours fysioterapiteam vid utvalda tävlingar under säsongen 2023 och 2024, samt ger träningsresekit till de aktiva spelarna på LET. Resekitten och den förbättrade utrustningen till fysioteamet på touren kommer att ge bättre förutsättningar för spelarna att hålla sig hela, kunna prestera och förlänga karriären.

”Vi är glada över att kunna tillkännage detta partnerskap med Eleiko för de kommande två åren. Vi är fast beslutna att ge våra spelare bästa möjliga service och resurser. Genom detta partnerskap ger vi dem större möjligheter att prestera efter bästa förmåga samtidigt som vi fokuserar på fördelarna för deras långsiktiga hälsa. Vi är glada över att påbörja denna resa med Eleiko och höja vårt spel tillsammans”, säger Fiona Harold, Commercial Director at the LET.

Efter att turneringen har ägt rum kommer Eleiko-utrustningen som används i fysioområdet att doneras av LET till projekt i närområdet. Tack vare partnerskapet mellan Touren och Eleiko kommer donationen av utrustningen att ge fler människor möjlighet att bli starkare och prestera bättre i sin vardag.

”Vi är stolta över att gå in som partner till LET och tacksamma för möjligheten att bidra till att stärka spelarnas prestationer. Vår vision är att göra människor starkare, både i sin sport och i livet. Detta partnerskap ger oss möjlighet att visa hur styrka spelar en viktig roll för professionella golfare såväl som golfentusiaster”, säger Erik Blomberg, VD för Eleiko.