Exxentric tecknar distributionsavtal med RLVNT Distribution

Exxentric, specialister på utrustning inom flywheel training, har signerat distributionsavtal i Sverige och Danmark med RLVNT.

Exxentric AB utvecklar innovativa, vetenskapsbaserade träningsredskap och metoder för styrka och kondition. Ända sedan starten 2011 har Exxentric varit pionjärer inom flywheel training (svänghjulsträning), med sålda enheter i drygt 65 länder som används av performance coaches, personliga tränare och fysioterapeuter världen över.

Idag består deras sortiment av fjärde generationens kBox, deras storsäljare som kommer i tre olika versioner. Samt kPulley för horisontell träning, och LegExx – deras senaste nyhet på marknaden. 

– Jag är väldig glad över att RLVNT har tecknat avtal med Exxentric och att stärka deras distribution i Norden. Med Exxentric utvecklar vi vår portfölj av premiumvarumärken inom sport och hälsa som både attraherar elitidrottare och träningsentusiaster. Deras utrustning kan användas av alla, oavsett om målet är att stärka sin atletiska förmåga, rehabilitera sig från en skada eller förbättra den allmänna hälsan”, säger Martin Liljegren, grundare av RLVNT Distribution AB.

Samarbetet mellan RLVNT och Exxentric startar omedelbart med fokus på den svenska och danska marknaden.

– Genast vid första mötet med RLVNT såg vi en drivkraft, ett nytänkande och en passion för träning och hälsa. Både RLVNT och Exxentric har målsättningen att hjälpa människor förbättra sin hälsa och styrka genom innovativa och vetenskapligt baserade träningsmetoder. Detta kändes som en perfekt matchning och vi ser fram emot att samarbeta med RLVNT!”, säger Fredrik Correa, VD på Exxentric.