Fitness24Seven expanderar – öppnar nytt gym på Sergels torg

Gymkedjan Fitness24Seven kommer fredag 25/9 att öppna ett helt nytt gym – mitt på Sergels torg. Gymmet är det 269:e i ordning och under helgen hålls en rejäl öppningsfest.

Fitness24Seven har sedan starten 2003 blivit en stark aktör på den svenska gymmarknaden. Med över 260 gym i 5 länder erbjuder företaget idag gymträning till över 400 000 medlemmar världen över. I Stockholmsområdet finns sedan tidigare ett tjugotal gym och till helgen är det dags att öppna ytterligare ett – denna gången på Sergels torg.

Unikt läge

Det nya gymmet kommer att ligga i Sergelgången precis vid tunnelbanespärrarna. Ett unikt läge som Fitness24Seven länge har velat etablera sig på och när möjligheten öppnade sig var man inte sen att hoppa på.

”Att kunna ha ett gym på en sådan central plats i Stockholm är fantastiskt. Vi strävar alltid efter att göra träningen så tillgänglig som möjligt för våra medlemmar och med hela Stockholms tunnelbanesystem bara ett stenkast bort, kan det knappast bli mer tillgängligt”, säger Pär Asp, regionsansvarig på Fitness24Seven.

Öppningsfest

På fredag kl. 10 slår det nya gymmet upp sina portar och det utlovas en rejäl öppningsfest. Gymmet kommer att pyntas med ballonger och konfetti samtidigt som en DJ kommer att sätta stämningen med riktigt bra träningsmusik. Dessutom kommer flera utmaningar och tävlingar hållas i gymmet, allt för att värma upp det nya gymmet riktigt ordentligt.

”Vi hoppas att många kommer att komma förbi under helgen och spana in det nya gymmet. Vi har vidtaget flera säkerhetsåtgärder så att våra besökare ska kunna känna sig trygga under eventet trots den rådande situationen”, fortsätter Pär Asp.

700 kvadrat – på två plan

Det nya gymmet kommer vara på två plan och den totala träningsytan landar på hela 700 kvadratmeter. Här kommer det förutom en komplett styrke -och konditionsavdelning även att finnas ytor för funktionell träning och fria vikter. Dessutom kommer här också finnas ett tjejgym, en separat del av gymmet skapad för endast tjejer.