Friskis accelerar sin digitialisering med hjälp av BRP Systems Mobility-lösning

BRP har nyligen lanserat sitt Mobility-projekt som erbjuder en helt ny upplevelse för användarna. Den nya lösningen erbjuder en rad nya möjligheter och är byggda för att stödja den ökande graden av digitalisering som rullar in över branschen.

Både den nya webb- och applösningen är designade för att ge en sömlös användarupplevelse och där det är möjligt för operatörer att anpassa designen element för att passa sitt egna unika varumärke. Alla funktioner är dessutom fullt ut integrerat i BRP Cloud. Mobility-projektet är utvecklat med den senaste tekniken, vilket gör den framtidssäkrad och kompatibel med de senaste standarderna på marknaden.

Friskis & Svettis har nyligen implementerat appen i sin verksamhet och är imponerade av användarvänligheten och hela integrationsprocessen:

– Implementeringen har varit extremt bra och smidig. Det har också varit enklare än jag trodde. Först och främst kan man tycka att en IT-lösning låter bra på pappret, men man undrar om den kan ha några problem när man använder den i verkligheten. Men verkligheten har faktiskt visat att lösningen är så bra som det var sagt på förhand. Dessutom har några av föreningarna som har gått live till och med gått live en vecka före schemat, så implementeringen har verkligen varit smidig”, kommenterar Sven Hansson, Head of IT hos Friskis & Svettis Riks.

Besök BRP:s webb för att lära dig mer 👉 brpsystems.com

Ladda även gärna ner e-boken ”Varför behöver jag en app?”.