Gym Control hjälper sina kunder genom Pandemin genom smart verktyg

Gym Control, som har alltid kundens bästa som mål när de lanserar nya funktioner, har tagit fram ett unikt verktyg för att kunna hjälpa till i rådande pandemiläge.

Det nya verktyget ger dels anläggningen full statistik över hur många m2 varje kund har haft till sitt förfogande under månaden, veckan, dagen och även timmen. Dessutom kan anläggningen välja att visa persontätheten för kunden dels i appen och även under ”Mina sidor”, där kunden vanligtvis bokar sig på pass och administrerar sina uppgifter etc.

– ”Denna gång ger vi våra kunder möjlighet att aktivera statistik över hur många m2 som varje kund har till sitt förfogande för att på detta sätt hjälpa gymmet att vara mer tydliga i sitt arbete med att förhindra smittspridning. Detta blir ännu viktigare nu när de nya reglerna med risk för stängning av anläggningen om man inte kan visa att kunderna haft rejält med yta att röra sig på troligtvis blir verklighet efter den 10e januari”, säger Johan H Legacion, CEO hos Gym Control.

Skulle myndighet såsom stat, region eller kommun vilja ha information om hur det faktiskt ser ut på anläggningen så kan träningsanläggningarna med lätthet få ut detta tydligt istället för att låta ryktesspridning och gissningar vara facit.

– ”Med detta verktyg hoppas vi att våra kunder känner att vi är med dem och stöttar helhjärtat i den mycket märkliga situation som råder just nu i hela samhället. Folket behöver hålla sig friska och i detta är gymmen en otroligt viktig del i arbetet”, avslutar Johan.

Funktionen ingår i alla versioner av Gym Control till att börja med fram till 1/6 2021 och medför ingen extra kostnad för anläggningen då Gym Control vill stötta så mycket det går.