Sverigepremiär för ny gymmaskin från Gymleco

Gymbesökare är vana med den sittande bröstpressen men nu kommer en stående version till Sverige. Gymleco har designat och producerat Gymleco Chest Press Standing som lanseras idag.

Gymlecos version är inte bara den första i Sverige utan har också flera funktioner som är helt unika för sitt slag. Det finns hela 10 olika grepp variationer på bröstpressen för att ge användaren så många alternativ som möjligt. Maskinen har även en unik vinklad ryggdyna för att ge ett perfekt stöd för skulderna och en naturlig och fri rörelse för axlarna.

Utöver detta så är bröstpressen designad för att användaren enkelt ska kunna ta sig in och ut och har en stor vinklad fotplatta som gör att det är enkelt att justera ståhöjd.

Linda Sotkasiira, Marknadsansvarig på Gymleco, säger:

– “Vi är väldigt lyhörda till efterfrågan hos våra kunder och samarbetspartners och det är genom denna dialog som vi valde att designa och utveckla Gymleco Chest Press Standing. Med just denna produkt så har vi fokuserat på att få in så mycket funktion som möjligt men samtidigt kombinerat detta med Gymlecos höga krav på kvalitet och hållbarhet. Det innebär att den blir först på marknaden men också något alldeles extra. Maskinen är kompakt för att köparen ska kunna spara utrymme men även ur ett hållbarhetstänk. Vi använder inte onödigt material när vi skapar maskinen och den blir lättare att frakta.”

Hon förklarar vidare hur Gymleco jobbar med unika lösningar för gymägare och företag:

Linda Sotkasiira

– “Utöver den produktutveckling vi gör utefter marknadens behov så gör vi också unika lösningar för kunder och partners som vill ha något nytt eller platsanpassat för dem. Det kan till exempel vara en maskin som ska ha en viss funktion eller som ska passa ett utrymme som är speciellt för gymmet.”

Gymleco Chest Press Standing har i veckan levererats till det första gymmet och finns att beställa hos Gymleco.com