Hela listan: Finalisterna i Zoezigalan!

Den 23 november arrangerar affärssystemföretaget Zoezi eventet Zoezigalan för att fira sitt 10-årsjubileum. I samband med galan ska även ett antal utmärkelser bland Zoezis kunder delas ut.

I förra veckan utannonserades finalisterna:

Best of Zoezi Gym

Best of Zoezi Yogastudio

Best of Zoezi Box

Best of Zoezi Förening

Best of Zoezi Upplevelseanläggning

“Det har varit ett gediget och oerhört svårt arbete att i juryn välja ut finalister, alla kunder är vinnare för oss. Men till sist kom vi i mål och responsen har varit överväldigande!” säger Diana Willman Ivarsson, marknads- och eventansvarig på Zoezi.

“Vi hade höga förhoppningar om att detta skulle bli en positiv överraskning i såväl den digitala som den fysiska brevlådan men glädjen har varit enorm! Jättekul! Vi gör ju detta dels för att fira vårt 10-årsjubileum, men framförallt för att ge tillbaka till våra kunder. “ Vi vill på alla sätt vi kan sprida inspiration och ge mervärde. Detta blir ytterligare en kanal för att öka och stärka relationen med och sinsemellan våra kunder.” fortsätter hon. 

“Kvällen hoppas vi kommer att bli ett minne för livet för våra gäster och vi har i veckan precis bokat Marica Nordqvist från Flow & Glow Dance som med sin energi kommer att riva av dansgolvet när vinnarna är presenterade och det är dags för fest!” berättar Diana slutligen.

Det är nu upp till folket att rösta på de man vill se som vinnare på Zoezigalan. Röstning sker på zoezigalan.se och stänger den 30 september. Därefter kommer vinnarna inom respektive kategori att utannonseras på galan i Linköping den 23 november.

Zoezigalan arrangeras tillsammans med Zoezis partners CMS Sweden, Step2Fit, Profina, NG Dialogue och Webblandskapet och är ett slutet event för Zoezis kunder.