Henning Holm på Sweaty Business Talks

Missa inte Henning holm från träningskedjan EVO föreläsa kring framgångsrik PT-försäljning på eventet Sweaty Business Talks i Åre den 22 maj.

Henning Holm är en av branschens skickligaste inom försäljning av träning och en av Norges mest erfarna personliga tränare med över 20 000 genomförda timmar. Han har över 20 års erfarenhet från träningskedjorna SATS och EVO Fitness.

Hemligheten bakom Hennings karriär är «learning by doing» och han har varit den ”bästsäljande PT:n i SATS” hela två gånger. Detta öppnade möjligheten för större uppgifter inom EVO-kedjan, där han blev ansvarig för att bygga upp PT-verksamheten. Idag är han konceptchef hos EVO, som är Norges näst största träningskedja när det gäller omsättning på personlig träning.

Med en PT-omsättning på över 50 miljoner har Henning skapat en attraktiv arbetsplats för några av landets bästa tränare. Värderingarna ”kunskap och sammanhållning” är centrala för Holms arbete som ledare och detta återspeglas i den goda arbetsmiljön och mångfalden inom kedjan.

Henning används ofta som träningsexpert i media och är en flitigt anlitad föreläsare. Han undervisar regelbundet vid Akademiet for personlig trening (AFPT) och 2018 skapade han sin vidareutbildning ”Sälj & Marknadsföring”. Utbildningen är det första i sitt slag och syftar till att hjälpa personliga tränare att bli bättre på försäljning och marknadsföring. Kursen har tagits väl emot av branschen och de första kandidaterna kan visa mycket bra försäljningssiffror i efterhand.

Mer info och anmälan till eventet hittar du här.

Lyssna på Henning i vår podcast