House of Workouts väljer BODY BIKE till sitt nya cykelkoncept SclptCycle

Inomhuscykeltillverkaren BODY BIKE International och gruppträningsspecialisterna House of Workouts har officiellt tillkännagett ett partnerskap där BODY BIKE blir cykelpartner till House of Workouts nya inomhuscyklingsprogram, SclptCycle.

House of Workouts, som är baserat i nederländerna, har i över 17 år skapat högkvalitativa träningsprogram som sätter resultat och upplevelser i centrum. Genom sina fyra förkoreograferade koncept – XCORE, SclptCycle, BRN och LXR – hjälper House of Workouts till att hålla tusentals motionärer över hela Europa i form varje vecka.

SclptCycle är ett koncept som kombinerar cykel- och styrketräning i ett och samma pass och är designat med kvinnor som den primära målgruppen.

”Vi använder våra XCO®-rör för att träna core och överkropp, vilket gör detta till ett feelgood-pass som råkar vara på en cykel . Det är en fest på en cykel utan komplicerad koreografi: en lättillgänglig klass som är lätt att följa som handlar om underhållning, att röra sig på sina egna villkor, att släppa på stress och ha kul, med ett grymt soundtrack som kuliss”, beskriver House of Workouts sitt nya koncept.


”BODY BIKE är stolta över att bli vald av House of Workouts som sin favoritcykel för SclptCycle”, säger BODY BIKE:s VD Uffe A Olesen. ”Det finns en oslagbar känsla av roligt i allt som House of Workouts gör. Med så mycket stress och negativitet i alla våra liv för tillfället, gör SclptCycles glädje detta till konceptet världen behöver. Jag tror att det har alla ingredienser för att bli nästa globala fitnessfenomen.”

”Med sin otroligt smidiga, bekväma körning och oöverträffade byggkvalitet är BODY BIKE den perfekta matchningen för SclptCycle, säger House of Workouts VD Renata Jarz. ”Det är viktigt för oss att vi kan rekommendera en cykel som ger en upplevelse i världsklass, klass efter klass, år efter år. BODY BIKE är den där cykeln.”

BODY BIKE och House of Workouts kommer att ställa ut tillsammans på FIBO 2023, där delegaterna kommer att ha en chans att se SclptCycle i aktion.

”Tillsammans siktar vi på att ge nytt liv till cykelstudior genom att göra inomhuscykling roligt igen”, avslutar Olesen. ”Träffa oss på FIBO-mässan i Köln 13–16 april 2023, hall 6 – monter A13.”

Här kan du kika på BODY BIKES sortiment hos deras svenska distributör Concept.