InBody loves CrossFit!

InBody Sweden har levererat InBody270 till fler än 40 boxar runt om i landet.

I november 2021 kom den senaste modellen ut på marknaden, InBody970. Rejäl och riktigt vass. Med InBody970 får du som användare en riktig hälsocheck på bara 2 minuter. Du får veta hur du är uppbyggd när det gäller fett, muskler, vätska och det viscerala fettet – det farliga inre stressrelaterade fettet. Du får dessutom full koll på din fasvinkel och hur pass symmetrisk du är när det gäller fett och muskler.

CrossFit Linné i Växjö är den första boxen i Sverige att skaffa sig en InBody970 – allt för att kunna erbjuda sina medlemmar det bästa på marknaden när det gäller kroppssammansättning och hälsa.

Alexander Liljeqvist

CrossFit Linné startade för 6 år sedan och har idag 14 coacher och runt 270 medlemmar. Boxen är på hela 830 kvm och planen framöver är att bygga till ett riktigt coolt utegym.

Alexander Liljeqvist, delägare, berättar vidare att han brinner för kost och en hälsosam vardag och vill nu börja erbjuda företag en helhetslösning med regelbundna InBodymätningar, träning och kostrådgivning:

– Det kostar företagen alldeles för mycket med alla dessa sjukskrivningar och det är på tiden att de börjar arbeta med proaktivt med de anställdas hälsa. Tänka hälsa hela vägen helt enkelt, kommenterar Alexander.

Om InBody

InBody kommer från SydKorea och började tillverkas 1996 och finns idag i 110 länder och är världsledande när det gäller mätning av kroppsammansättning.