Inbjudan till Öppet hus på Bosön 29 januari

Bildkälla: Bosön

Måndag 29 januari bjuder anrika Bosön in till öppet hus.

Tid: 16.00-20.00
Plats: Framgångshallen, Bosövägen 1 Lidingö

Ta del av:

– Träning med några av Sveriges bästa elitidrottare
– Tillgång till Framgångshallen
– Roliga tävlingar med fina priser
– Exklusiva erbjudanden på plats på både medlemskap och fysiska tester!

Välkommen att provträna i Bosöns moderna luftiga träningsanläggning, Framgångshallen. Med 4 500 kvadratmeter har de det mesta som du kan önska av ett gym. Få tillgång till samma träningsmöjligheter som Sveriges elitidrottare!

Träningsmöjligheter på plats

Vill du bli starkare eller kanske snabbare i spåren? Lyfter du med rätt teknik?

Testa ett av Bosöns prova-på pass med Sveriges främsta elitidrottare och få tips och inspiration för att komma igång eller nå dina mål. Inga förkunskaper krävs.

Välj mellan:

  • Uthållighetsträning och löpskolning med Mohammadreza Abootorabi – en av Sveriges bästa långdistans- och terränglöpare. Tekniskt kunnig och har många tips till dig som vill utvecklas inom löpning.
  • Styrkelyft med Carl Johansson– världsmästare inom styrkelyft. Med hans bakgrund inom kraftsporten kan han både lära ut skivstång- och lyfttekniker och ta fram individanpassade träningsprogram för att du på ett effektivt sätt ska bli starkare.
  • Tyngdlyftning med Daniela Gherman – Olympisk tyngdlyftare som satsar på OS 2024. Bl.a. är hon svensk och nordisk mästare och tredje bäst i Europa. Daniela är expert på skivstångsteknik och kan ge dig råd och tips kring hur du blir starkare.

Välj att boka någon av följande tider:

  • 16.00-17.00
  • 17.00-18.00
  • 18.00-19.0
  • 19.00-20.00

För att säkerställa en plats till passen anmäl dig här: idrottshallen@boson.se och skriv vilket pass och tid du vill gå. Först till kvarn!

Roliga tävlingar

Roliga tävlingar där du har möjlighet att testa din fysik på plats – och vinna fina priser. Tävlingar såsom vertikalhopp, greppstyrka, rodd och stakning. Fina priser från bl.a. Technogym och Eleiko.

Exklusiva erbjudanden

Visste du att du kan teckna gymkort på Bosön? Under Öppet hus kommer vi har särskilt bra erbjudanden för dig. Exklusiva erbjudanden på plats på både medlemskap och fysiska tester.

Anmälan

Du behöver inte anmäla dig förutom om du vill gå på ett pass då anmäler du dig enligt informationen ovan ⤴️

Kom och ta med dig vänner eller familj! Åldersgräns från 15 år.

För frågor kontakta gärna: idrottshallen@boson.se

Varmt välkommen!