Milon fortsätter att driva digitaliseringen av träning: Nu lanseras de första intelligenta kabelmaskinerna på marknaden – MilonX

Från pionjärerna bakom Milon, kommer nu nästa banbrytande innovation: MilonX.

Världens första intelligenta kabeldragsstationer, helt digitaliserade och sömnlöst integrerade med Milon-ekosystemet.

MilonX drivs av den omtalade och beprövade Milon-programvaran vilket gör det möjligt med individuellt anpassade träningsprogram samt koncentrisk, adaptiv och isokinetisk träning. Denna kommande träningsrevolution gör sig redo för lansering och tar med sig en uppsättning av verktyg utformade för att ge dina medlemmar de allra bästa värdena inom träning samlat i ett koncept.

En av nyckelfunktionerna med milonX är den nya 16-tums displayen, utrustad med realtids 3D-avatar-teknik. En teknik som guidar användaren genom varje rörelse, vilket inte bara förbättrar deras träningsupplevelse utan också minimerar risken för skador.

”Vi ser med stor förväntan fram emot lanseringen av milonX och har redan mottagit ett överväldigande positivt gensvar från marknaden”, säger Kenny Isaksson, VD för Micom Fitness Partner och ansvarig för Milon. ”MilonX kommer att föra in digital träning i gymmen på ett sätt som vi aldrig tidigare har sett.”

Mångsidig träning

MilonX är inte bara en cirkelträning. Varje enhet fungerar också som en fristående station där alla maskiner erbjuder mellan tre till fem olika övningar. Detta skapar en dynamisk och mångsidig träningsupplevelse som tilltalar ett brett spektrum av användare.

För att säkerställa korrekt utförande och justering är varje maskin utrustad med speciellt anpassade dynor och även möjlighet att träna med olika svårighetsgrader.

Maskinerna är också utformade med ett specifikt syfte i åtanke: att motverka muskelförkortning orsakad av långvarigt sittande i det dagliga livet. Därför utförs alla övningar stående vilket bidrar till en mer aktiv och hälsosam livsstil för dina medlemmar.

”MilonX kommer inte bara att förändra landskapet för digital träning, utan också övertyga de mest inbitna gymmedlemmarna om värdet av Milons speciella träningsmetod”, säger Kenny Isaksson.

MilonX gör sin världsdebut i Tyskland i september och med en Sverigelansering planerad till Q4 2023.