Peloton lanserar uppkopplad roddmaskin

| Bildkälla: Peloton |

Peloton har öppnat för förhandsbeställningar i USA för sin nya uppkopplade roddmaskin. Intresserade kan beställa en roddmaskin för leverans i december och har möjlighet att testa den under en 30-dagars provperiod.

Användare kommer att kunna välja mellan tusentals klasser i Pelotons träningsbibliotek och delta i träningsprogram och utmaningar.

– ”Vi har kontinuerligt utmanat oss själva att skapa nya, differentierade produkter och upplevelser för våra medlemmar och Peloton Row är det senaste exemplet”, säger Tom Cortese, Pelotons medgrundare och produktchef.

– ”Jag är stolt över det arbete vi har gjort för att komma in i roddkategorin. Peloton Row kommer att introducera fler människor till denna otroligt effektiva och effektiva träningsform och hålla dem motiverade oavsett var de är på sin träningsresa.”

| Peloton Row |

Bland höjdpunkterna i produktlanseringen kan nämnas: realtidsfeedback för att hjälpa användarna positionera sig rätt på rodden under träning, väldigt tystlåten vid användande samt en 24-tums vridbar skärm.

| Bildkälla: Peloton |

Den 238 cm långa och 70 kg tunga roddmaskinen kan lagras ståendes i vertikalt läge. Peloton Row kommer att kämpa om marknadsandelar med sådana som uppkopplade roddmaskiner som Hydrow, som tidigare har kallats för ”roddarnas Peloton”. Andra aktörer inom det här segmentet inkluderar bland andra Ergatta Rower och Nordic Track RW900.

Priset för Peloton Row är satt till hela 3 195 USD (ca 35 000 kr). Till detta kommer en månatlig prenumerationsavgift om 44 USD (ca 500 kr) för tillgång till allt träningsinnehåll.