SATS genomför sitt största träningsevent genom tiderna

Den 15 juni aktiverar SATS hela Nordens befolkning för att uppmärksamma fördelarna med fysisk träning. Under en heldag gör SATS träning tillgängligt för alla och erbjuder mer än 925 gruppträningsklasser i fyra olika länder för att bidra till förbättrad hälsa och välbefinnande i samhället.

Trots att många är medvetna om att regelbunden träning har en positiv inverkan på hälsan, så konstateras det att den allt mer stillasittande livsstilen orsakar stora hälsoproblem runt om i världen. Det är en negativ trend som SATS vill förändra. SATS vill nu göra det enklare för människor att ta det första steget mot ett hälsosammare liv och arrangerar därför SATS Nordic Training Day, SATS största träningsevent genom tiderna. Den 15 juni öppnar SATS sina 220 träningscenter i Norge, Sverige, Danmark och Finland och erbjuder mer än 925 klasser och utomhusevent. Ambitionen är att inspirera fler människor till att träna mer, och förstå fördelarna som kommer med ett aktivt liv.

-Att bidra till ett hälsosammare liv och dagligen motivera människor till träning är en naturlig del i SATS dna. Nu gör vi det ännu enklare att komma igång med träningen genom att lansera SATS Nordic Training Day. Under dagen erbjuder vi så många olika träningsformer att jag kan garantera att det finns något för alla, oavsett träningsnivå. Gör oss sällskap och låt dig inspireras till ett mer aktivt liv, säger Linda-Li Cederroth, Country Manager SATS Sverige.

SATS flyttar ut i parkerna

Under SATS Nordic Training Day är alla välkomna; barn, ungdomar, vuxna, seniorer, medlemmar och icke-medlemmar. I Sverige, Norge, Finland och Danmark erbjuds över 925 träningsklasser och blandade träningsformer som passar alla, oavsett träningsnivå. Träningsklasserna kommer att ske både inomhus och ute i parker runt om i Stockholm, Malmö och Göteborg. Lokala klasser och avvikelser kan förekomma. För fullständig information och program i respektive land, se här: