SATS utvecklar padelverksamheten – satsning på träning för barn

Satsningen på padel har fått positiv respons vilket lett till att SATS valt att fortsätta expandera padelspelet som nu även riktar sig till den yngre målgruppen.

SATS fortsätter att utveckla sin verksamhet inom padel med ett brett utbud av padelbanor, padelcoacher och nu även padelkurser för barn. SATS har etablerat padel på sex av sina gym med stora och nya banor, både inomhus och utomhus. Nu riktar sig SATS mot de som vill komma igång med sporten och väljer att ta vara på den stora efterfrågan som finns bland den yngre målgruppen som vill spela padel.

SATS kommer nu att fokusera på kurser för barn som vill börja träna padel och kommer därför på utvalda locations att erbjuda padelkurser för barn. Padel finns på SATS Gåshaga, SATS Hovås, SATS Häggvik, SATS Mall of Scandinavia, SATS Näsby Slott och SATS Torslanda, där både medlemmar och icke-medlemmar kan spela padel. Medlemmar hos SATS har vissa förmåner vid bokning av padelbanor men padelbanorna är öppna för allmänheten och går att boka via plattformen Matchi. Att padel gått från att ha varit ett hobbyspelande till en erkänd sport är något som de flesta inom branschen är överens om och det finns därför ett intresse att skapa möjligheter för fler att ta del av den nya träningsformen.

– SATS är en ledande aktör inom personlig träning och vi tycker att det är väldigt kul att kunna ta expertisen inom coachning vidare till vår padelverksamhet. Det finns många som tycker att padel är en väldigt spännande sport och vill ta sitt spel till nästa nivå och nu finns vi på SATS tillgängliga som experter inom padel, oavsett om man vill få hjälp one-on-one eller gå en padelkurs tillsammans med sina vänner, säger Mats Sunebäck, Product Manager Padel.

SATS har planer på att vidareutveckla verksamheten inom padel och fortsätter att etablera fler padelcenter såväl som att utbilda fler padelcoacher inom den egna organisationen. Under 2022 har två nya gym med padelbanor öppnat och det finns planer att framöver öppna upp ytterligare padelcenter.