SATS växer i Göteborg – etablerar sig i Hovås under 2022

  SATS fortsätter att växa i Göteborgområdet med en ny anläggning som kommer erbjuda spännande nyheter på ”träningsmenyn” – SATS Hovås.

  Anläggningen blir företagets 11:e träningscenter i regionen. SATS Hovås, på 2150 kvadratmeter, sju meter i takhöjd och bra ljusinsläpp, kommer erbjuda moderna och inspirerande lokaler med den senaste träningsutrustningen och ett brett utbud av gruppträningsklasser. En unik nyhet är att SATS även etablerar tre padelbador i egen regi och erbjuder bollsportaktiviteter som exempelvis basket och innebandy på gruppträningsschemat.

  – En viktig faktor för att upprätthålla goda träningsvanor är närheten till ett träningscenter, och därför är vi stolta över att presentera vår nya satsning i Göteborg, SATS Hovås. Tillsammans med våra befintliga center i området ökar vi träningsmöjligheterna radikalt för boenden i sydvästra Göteborg. Tack vare vårt breda och varierande träningsutbud så kan vi erbjuda något för allas behov, oavsett vilken träningserfarenhet man har sedan tidigare, säger Linda-Li Cederroth, Country Manager SATS Sverige.

  SATS Hovås planerar att öppna i början av 2022 och ligga i kärnan av nya Hovås. Den toppmoderna lokalen har utformats i nära dialog med stadsutvecklaren Next Step Group.

  – Nya Hovås har på kort tid utvecklats till en levande stadsdel med en snabb befolkningstillväxt. Tillsammans med SATS förstärker vi nu stadsdelens hälsoprofil ytterligare och jag är övertygad om att SATS kommer att tas emot med öppna armar, säger Louise Heilborn, projektutvecklingsansvarig på Next Step Group.

  SATS etablerar sig i den nya fastigheten Indigo som placeras norr om Hovås Allé. Bygget har redan satts i verket och planerad inflyttning är i februari 2022.