Skräddarsydd hemmaträning när Yasso inleder samarbete med Kraftmark

Två av landets främsta aktörer på träningsmarknaden, Kraftmark och Yasso, inleder nu ett unikt samarbete för att skräddarsy hemmaträning för alla.

Med hjälp av försäljningsstatistik från Kraftmark kommer Yasso att utveckla träningsprogram anpassade precis efter de redskap som kunderna har hemma:

Om det säljs mycket hantlar – då skapas träningsprogram med hantlar, om det säljs mycket kettlebells – då görs det program med kettlebells.

– ”Vi vill helt enkelt förstå våra kunders behov bättre och därför inleder vi nu ett samarbete med en av landets ledande tillverkare av träningsutrustning, Kraftmark”, kommenterar Andreas Stenberg hos Yasso.

Det Västeråsbaserade företaget är en del av Benchmark Group och tillverkar kompletta gymutrustningar och alla tänkbara tillbehör. 

Yasso erbjuder träningsprogram för alla nivåer och situationer, såsom fysträning för golfspelare, yoga, rörlighetsträning, kondition, funktionell bodybuilding och tyngdlyftning för nybörjare. All träning är onlinebaserad och kunderna kan välja mellan att köpa enstaka program eller att prenumerera på allt innehåll.

– ”Den unika och aktuella försäljningsstatistiken från Kraftmark  ger oss möjligheten att rikta träningsprogramen specifikt mot den utrustning som det svenska folket köper och har hemma – vilket ligger helt i linje med vårt nyckelbegrepp: ”För en enklare träningsvardag”, avslutar Stenberg.

Frågor? Kontakta Andreas Stenberg på 070-796 64 64 eller andreas@yasso.se