Technogym officiell leverantör till OS 2024 i Paris

Nerio Alessandri, grundare och vd Technogym

Technogym presenterades nyligen som officiell leverantör av träningsutrustning till de olympiska spelen 2024 i Paris.

Technogym kommer att utrusta 29 träningsanläggningar för att ge atleterna de bästa förutsättningarna att träna innan och under de olympiska spelen.

Den största anläggningen kommer att vara den i den olympiska och paralympiska byn i Paris Saint Denis.

Bildkälla: Technogym

Samtliga anläggningar kommer vara utrustade med ett brett utbud av produkter för att täcka alla idrottsgrenars behov. Totalt kommer cirka 1200 produkter att finnas tillgängliga för de nästan 15 000 idrottarna, som kommer från över 200 olika länder.

Nerio Alessandri, grundare och vd för Technogym, kommenterar:

”Vi är mycket stolta över att vara officiell och exklusiv supporter av de olympiska och paralympiska spelen i Paris 2024. På Technogym arbetar vi varje dag för att skapa de mest innovativa produkterna och digitala teknologierna för att stödja idrottare över hela världen att förbättra sina prestationer och nå sina mål. Partnerskapet med de olympiska spelen betyder mycket för oss, inte bara på grund av den ovärderliga feedback vi får från idrottarna, utan framför allt för att spelen representerar en unik plattform för att dela vårt engagemang för att sprida kulturen av välbefinnande, sport och hälsa med hela världen”

En lång tradition av partnerskap med de olympiska spelen

I och med OS i Paris har Technogym valts som officiell leverantör av de olympiska och paralympiska spelen nio gånger: Sydney 2000, Aten 2004, Turin 2006, Peking 2008, London 2012, Rio 2016, PyeongChang 2018, Tokyo 2020 och Paris 2024.