Träningspartner – en aktör med mycket på gång

Träningspartner tar nu nya kliv i sin etablering, bland annat med ett nytt showroom i Ystad.

Via det Norska moderföretaget Mylna har Träningspartner verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Och utvecklingen har varit mycket positiv då hela koncernen omsätter ca 500 miljoner kronor och Träningspartner Sweden omsätter cirka 55 miljoner kronor.
I Sverige etablerade man sig 2006 i Ystad. Sen dess har Träningspartner blivit en aktör att räkna med både inom försäljning av träningsutrustning till hemmarknaden och den professionella gymmarknaden. Träningspartner representerar stora gym märken som Keiser, American Barbell och Spirit Commercial Fitness.

Allt började med hemträning
Tidigt blev Träningspartner en framgångsrik leverantör av hemträningsprodukter och år 2018 tog man ett kliv även in i PRO marknaden. Träningspartner fick förmånen att agera som agent för några välkända varumärken och företaget såg en möjlighet att expandera. Tillsammans med en större personalstyrka och utökat lagerutrymme skapades den organisation som krävdes.

Idag har Träningspartner fem anställda, alla med bra branschkunskap och förmåga att kunna serva kunderna på bästa sätt. I takt med att företaget växer kommer man att nyanställa.

”Några av våra styrkor är att vi har mycket intern kompetens och erbjuder ett brett sortiment. Det gör att vi hittar kunder inom många segment som exempelvis gym, hemmarknaden, hotell, HSB föreningar och idrottsklubbar”, menar Rod Howard, VD på Träningspartner Sweden.

Nu med ett stort showroom

På huvudkontoret i Ystad, har Träningspartner nu ställt iordning ett stort showroom på 800 kvm. Här hittar du utrustningen som vänder sig till både PRO och hemmarknaden. En perfekt möjlighet för nya och befintliga kunder att komma och testa all utrustning och självklart alla spektakulära nyheter som regelbundet släpps. I Showroomet hittar du även en butik där kunderna kan handla direkt.
Boka gärna in ett besök till detta fina Showroom.

Här kan du läsa mer om Träningspartner >>