Multifunktionslöpbandet Abilica XC-Mill – perfekt för rullskidor, löpning och cykling

Abilica XC-Mill 2700 är en unik produkt lika lämplig för löpning som rullskidor och cykling – en perfekt investering för ett komplett träningscenter inför vintern.

Träningspartner erbjuder ett komplett utbud av spännande produkter – en av dessa är Abilica XC-Mill 2700. Sedan april 2019 när den introducerades på marknaden har den visat sig vara mycket värdefull för både de bästa längdskidåkarna i världen såväl som för motionärer och unga idrottare.

Den passar väldigt bra ihop med ett gym då ett sådant löpband ger möjlighet till ökade intäkter via uthyrning på timbasis, coachning/PT, samarbete med lokal idrott och mervärde för medlemmarna.

Rullskidor

Löpbandet är ett mycket användbart verktyg i vardagsträning för utveckling av terrängteknik (klassisk stil) och för genomförande av specifika standardiserade pass. Med en topphastighet på 30 km/h och en lutning på 15% ger Abilica XC-Mill dig möjligheten att träna på alla tekniker inom klassisk längdskidåkning.

Löpbandets bredd och längd gör den särskilt lämplig för träning med stavar.

Se video nedan om hur längdskidåkaren Johannes Höstflot Kläbo använder sin Abilica XC-Mill 2700.

Löpning

Abilica XC-Mill 2700 är tillverkad med skandinavisk design, högsta kvalitet och prestanda. Löpbandets höga kvalitet gör det stabilt och tål professionell användning. Löpbandets bredd och längd gör den särskilt lämplig för löpning i mycket höga hastigheter. Löpytan är 100 cm bred och 250 cm lång, vilket gör det utmärkt för två personer att springa samtidigt.

Cykling

Abilica XC-Mill 2700 utvecklades ursprungligen för rullskidåkning, men omfamnades snabbt av cykelcummunityt också. Att cykla på ett löpband ger en bättre cykelkänsla jämfört med att cykla på en rull- eller spinningcykel. De flesta cyklister vill ha möjlighet att träna i oändliga uppförsbackar, här har du möjlighet att cykla uppför så länge du vill.

Se video nedan om hur cyklisten Carl Fredrik Hagen använder Abilica XC-Mill 2700 i sin träning.

Idag säljs Abilica XC-Mill 2700 över hela världen och flera nationer använde den under OS i Peking 2022.

Vill du veta mer om Abilica XC-Mill, kontakta gärna:

Hans Sigås från Träningspartner
sigge@traningspartner.se
076-3204122