Anna & Emil Jönsson Haag öppnar upp Sveriges minsta Actic gym, hemma!

I november öppnar Anna och Emil Jönsson Haag upp Sveriges minsta Actic gym hemma i sitt hus i Östersund. Gymmet rymmer endast två tränande åt gången men är fyllt med massor av träningsmöjligheter. De kommer att ha öppet en dag i november och nu har du chansen att vinna en träningsdag tillsammans med Anna och Emil, i Sveriges minsta Actic gym.

Actic samarbetar sedan en tid tillbaka med fd. elitskidåkarna och träningsfantasterna Anna & Emil Jönsson Haag. Vilka båda håller samma vision varmt om hjärtat som Actic – att få fler att träna för ett friskare samhälle. 

–”När vi nu öppnar upp Sveriges minsta Actic gym för en dag hemma hos oss i Östersund – hoppas vi kunna lyfta lusten till träning och hur enkelt det kan vara att träna. Eller hur jobbigt det också kan vara vissa dagar, det är det som är det härliga – att få tampas lite med sig själv och sen få njuta när man är klar” säger Emil Jönsson Haag.

Vi vill vara med och bidra till att skapa ett skönt förhållningssätt till träning. Actics värderingar kring träning för livet stämmer väl överens med hur vi resonerar kring hälsa och träning. Det ska vara roligt och lustfyllt att träna. Alla har sitt tränings-varför och det ska man ta tillvara på”, säger Anna Haag.

Om du vill vara med och tävla om en heldag i Actics minsta gym hemma hos Anna & Emil i Östersund gör du det på Actics Instagram @actic

Tävlingen pågår mellan 17/10-24/10 och en vinnare tillsammans med en vän har möjlighet att få en heldag med träning, mat, frisk luft och pepp uppe i Östersund tillsammans med Actic och Anna & Emil i november.