Bildextra: Concept och Eurosport arrangerade lyckad kundträff

Concept och Eurosport Fitness bjöd på ett välbesökt kundevent med tre parallella föreläsningar som gav upphov till bra diskussioner, nya idéer och många kloka synpunkter för de svenska och de norska deltagarna.

Kenneth Melin från NovaSecur höll en intressant föreläsning om affärs- och passersystem för engagerade deltagare.


Brian van den Brink från Sweaty Business gick igenom branschens ekonomiska resultat och dess trender, på både internationell och nationell nivå, med stort intresse från åhörarna.


Bo Ekros och Bernt Johansson gav tips och råd till entreprenörer i gymbranschen. Det var en engagerad grupp av åhörare med många frågor till föreläsarna, som har 30 år i branschen. Det diskuterades t ex olika hyreskontrakt, leasingavtal, balansräkning och likviditet med sunt bondförnuft i fokus.


Besökarna fick möjlighet att träffa olika aktörer från både Sverige och Norge med många intressanta diskussioner om utveckling och nytänkande. Prisbordet efter väl genomförd tipspromenad, med klassisk skiljefråga, var på högsta nivå med allt från den senaste modellen från Bodybike Smart Plus till The Tank från Torque Fitness.


Responsen blev så positiv att man redan nu planerar en repris för ett liknande event med nya ämnen under våren 2023. Håll utkik!