Björn Borg släpper kollektion i samarbete med Robyn

Robyn och Björn Borg går ihop och gör en klädkollektion. Samarbetet har resulterat i en mix av streetwear, träningskläder och arbetskläder och är influerad av Robyns stilar genom hennes karriär.

Robyn har under hela sin karriär varit en stilförebild för många och nu får hon utlopp för sin kreativitet i modeområdet tillsammans med sportmodevarumärket Björn Borg. Kollektionen går under namnet RBN och finns nu i Björn Borgs butiker och på bjornborg.se.

Robyn har tagit fram kollektionen tillsammans med sin stylist och vän Naomi Itkes och Björn Borgs designteam och de har inspirerats av Robyns olika stilar och nyckelplagg genom åren och plagg ur Björn Borgs designarkiv. Kollektionen består av 23 unisexprodukter.

– RBN återspeglar min kärlek till streetwear och hur det tar sig uttryck i ungdomskulturen. Jag tyckte att det skulle vara coolt att skapa plagg som jag kan bära både när jag är ute och springer och på klubben, säger Robyn i ett pressmeddelande.

– Vi är otroligt stolta över det här samarbetet och denna kollektionen. Robyn är vår perfekta partner – en svensk ikon med sin egen röst och stil. Långt innan vi började samarbeta har vi varit inspirerade av Robyn, hennes stil och hennes sätt att alltid gå sin egen väg och våga utmana normer, säger Mija Nideborn, Design Director på Björn Borg.