Campus 1477 storsatsar med det nya träningskonceptet MX4 tillsammans med Casall PRO

Som första anläggning i Skandinavien kan Campus 1477 introducera ett helt nytt träningskoncept för gruppträning i mindre grupper – MX4. Campus 1477 storsatsar tillsammans med Casall PRO på detta innovativa gruppträningskoncept.

MX4 är ett innovativt träningskoncept för gruppträning anpassat för mindre grupper, för att tränaren verkligen ska kunna fokusera på deltagarna. Programmeringen bygger på de fyra pelarna för träning – kondition, explosivitet, styrka och uthållighet, och är såväl inspirerande och levererar snabba resultat. Träningen är skapad kring en struktur som består av 4 veckors intervaller med ett stort fokus på individuell utveckling. Var intervall börjar med mer grundläggande pass med fokus på rätt teknik för att sedan utvecklas med en ökad intensitet.

Träningskonceptet MX4 är steget mellan traditionell gruppträning och personlig träning. Det ger den personliga tränaren möjlighet att ta sig an en större grupp utan att tappa individfokuset och gruppinstruktören möjligheten att arbeta med deltagarna på en mer individuell nivå.

–  ”Vi är glada över att göra denna satsning med Casall PRO, så att vi nu kan erbjuda ett ännu bredare träningsutbud än tidigare. Det är spännande att få vara med och lansera ett nytt träningskoncept – som vi själva verkligen tror på och gillar. Det känns helt rätt i tiden med mindre grupper och det ska bli intressant att följa hur detta påverkar antalet PT-timmar då våra PTs nu får möjligheten att ta sig an en lite större grupp. Genom MX4 kan vi nu nyttja yta som tidigare inte använts och därmed öka både vårt utbud och lönsamheten”, kommenterar Simon Andersson, verksamhetschef Campus 1477.

Utrustningen till MX4 består av exklusiv utrustning från Matrix Fitness, som Connexus Functional Traning System och funktionella konditionsmaskiner som S-Drive, S-Force, Rower och Krankcycle. Denna unika utrustning kan kombineras på obegränsade sätt för att hålla gruppträningsutbudet både uppdaterat och inspirerande. Tillsammans med funktionell utrustning från Casall PRO och ett års programmering specifikt utvecklad för MX4 kan Campus 1477 nu erbjuda denna unika kombination av personlig träning och gruppträning.

–  ”Vi är stolta över att tillsammans med Campus 1477 kunna lansera MX4 till den Skandinaviska marknaden. Campus 1477 kändes som helt rätt partner för oss att samarbete med under detta projekt, och vi ser fram emot invigningen nu under hösten 2021 och följa utvecklingen hos dem”, säger Stuart Lascelles, Head of Sales Casall PRO

Hos Campus 1477 finns allt från gym, gruppträning och spinning till bollsporter och klättring. Upptäck Uppsalas bredaste och mest annorlunda träningsutbud på campus1477.se och läs mer om MX4 träningskoncept här.