Technogym lanserar stakmaskinen Skillup

Bildkälla: Technogym

Technogym lanserar Skillup, stakmaskinen som är framtagen för att effektivt träna överkroppen. Med Skillup kan du kombinera konditionsträning med styrketräning för att få ett komplett träningspass.

Skillup är resultatet av Technogyms erfarenhet inom prestationsträning, bland annat som leverantör av träningsutrustning till de senaste nio olympiska spelen. Även under OS i Paris 2024 kommer atleter att kunna träna med ett brett utbud av träningsutrustning, som täcker allt från konditionsträning och styrka till funktionell träning. Skillup kommer att utgöra en viktig del av utrustningen under de olympiska spelen för att hjälpa atleterna att värma upp och förbereda sig inför tävlingarna.

Technogym Skillup är framtagen för att träna hela kroppen, särskilt muskelgrupperna i överkroppen, genom att efterlikna rörelsen vid längdskidåkning. Tack vare multidrive-teknologi, Technogyms unika dubbla motståndsteknologi, kan Skillup integrera både konditionsträning och mer kraftfull träning för en komplett och effektiv träningsupplevelse. Detta justeras enkelt via ett vred.

Bildkälla: Technogym

Dessutom är Skillup designad för att smidigt passa in i alla typer av utrymmen. Displayen drivs av rörelsen i övningen och kräver ingen extern strömkälla. Dess uppladdningsbara batteri minskar dessutom miljöpåverkan.

Bildkälla: Technogym

Skillup är integrerad i Technogym Ecosystem och genom att ladda ner Technogym-appen får användaren tillgång till exklusivt innehåll för att lära sig träningsmetoder, utforska olika träningspass och följa träningsutvecklingen.

Skillup är även den enda produkten integrerad i en digital gruppträningslösning. För en engagerande funktionell träningsupplevelse kan operatörer inkludera Skillup i Teambeats, den digitala gruppträningslösningen som hjälper användarna att träna effektivare, ha roligt och nå bättre resultat snabbare. Deltagarna guidas genom olika stationer, motiverade av sina individuella mätvärden, för en högintensiv träning med variation som är både effektiv och rolig.

Bildkälla: Technogym

Skillup ingår i Skill Line, Technogyms produktlinje som har utformats tillsammans med atleter från hela världen, i samarbete med prestigefyllda forskningsinstitut och universitet. Skill-produkterna riktar sig till dem som vill träna hemma eller på gymmet för att uppnå atletisk prestanda.

Förutom Skillup inkluderar Skill Line:

Skillmill, Skillrun, Skillrow, Skillbike och Skilltools