Gymleco satsar på sitt community och tar in 11 nya ambassadörer: – ”Tack vare våra ambassadörer kan vi hjälpa gymmen där ute att hitta rätt gymutrustning”

Gymleco har sedan några år tillbaks byggt ett starkt community inom träningsbranschen och fortsätter nu att satsa på det. Inför 2022 har de tagit in 11 nya ambassadörer. Sedan tidigare samarbetar de med stora namn inom industrin så som Ashkan Aghili, Samir Troudi, Denice Moberg och Linus Carlén. De nya ambassadörerna har ett gemensamt starkt tränings- och hälsointresse och kommer dela med sig av deras vardag och träning.

– ”Vårt community betyder mycket för oss. Det är vårt community som skapar en större betydelse runt varumärket än att bara sälja produkter. De sprider Gymlecos budskap och vision och får fler att förstå den viktiga betydelsen kring bra gymutrustning och hur träning kan bidra till en hälsosam framtid. En av grundpelarna hos Gymleco är att designa funktionell och användarvänlig gymutrustning som håller över tid. Tack vare våra ambassadörer kan vi hjälpa gymmen där ute att hitta rätt gymutrustning och visa vad Gymleco står för och hur man använder våra maskiner. Jag ser fram emot att skapa bra och relevant content med våra nya ambassadörer!”, säger Linda Sotkasiira, marknadsansvarig på Gymleco.

Nedan är en presentation av Gymlecos nya ambassadörer:

Namn: Redir Nerway

Instagram: @redirfitness

Jobb: SiS ungdomshem & Online coachning

Intressen: Träning, resor och mode

Följ mig för att se: Min utveckling och min resa till något stort samt för all min kunskap inom träning.

Berätta om din träningsbakgrund kopplad till din erfarenhet av Gymleco? Jag har sen några år tillbaka tränat mycket med Gymleco maskiner för att jag gillar utrusningen. Hur bra kontakt jag får samt att de är sjukt bekväma och fina.

Namn: Marcus Högmark

Instagram: @fitnessbyhogmark

Jobb: Innesäljare Mark & VA på Dahl samt PT/Kostrådgivare/Onlinecoach. Intressen: Mitt absolut främsta intresse är träning och hälsa. Jag började spela hockey vid 5 års ålder och har aldrig slutat träna sedan dess. Sedan spenderar jag all min övriga tid med min fästmö och vår son på 1,5 år. Resa, upptäcka och ta tillvara på tiden.

Följ mig för att se: Mycket träning, mycket mat (vem älskar inte mat?), tips och trix och mycket annat. Jag vill sprida den glädje jag får av träning, inspiration och min kunskap och erfarenhet.

Hur började din fitnessresa?

Jag började som sagt spela Hockey när jag var 5 år gammal och drömmen var såklart NHL. Jag elitsatsade hela min karriär och precis när det skulle ta fart och jag skulle byta klubb vid 17 års åldern så drog jag av ligamenten i foten 2 veckor innan säsongen skulle starta. Men eftersom träningen var en sådan stor del av mitt liv så kunde jag inte hålla mig borta från att träna så jag hoppade till gymmet på kryckor och ja, jag blev fast direkt och älskade känslan av att varje gång pusha min kropp lite mer.

Jag som person är allt eller inget och ska man då göra något så ska de va ordentligt. Så varje dag pushade jag kroppen till max och såhär snart 10 år senare så har jag fortfarande samma kärlek till det och fortfarande samma inställning.

Namn: Saad Saad

Instagram: @saadgoldsbody

Jobb: Jag jobbar som coach och har mitt egna gym SSlifestyle center. Jag jobbar även som lärare på EBT acadmy där vi utbildar PT och kostrådgivare.

Intressen: Jag älskar att träna och att utveckla sporten. Jag har tidigare varit atlet och tävlat i bodybuilding och Mens physique. Nu är jag coach på heltid och har bland annat varit med som landslagscoach i VM och coachat en atlet som representerade Sverige i VM i Spanien.

Följ för att se: Mer hemligheter om sporten. Tips o råd hur du ska kunna utveckla dig själv som atlet eller coach. Allt möjligt om träning och hälsa.

Du har ju Gymleco sen innan på ditt gym, vad kan vi förvänta oss för material av dig i framtiden nu när du är ambassadör?

Nu är det dags att visa hur bra maskinerna är och hur bra kvalité de har. Dags att presentera dem på ett bra sätt så att alla där ute ska se dem och bli intresserade av dem. Visa fler atleter som jag själv träna med Gymleco. Helt enkelt lyfta upp Gymleco och visa en ny vinkel.

Namn: Oliwer Blom

Instagram: @oliwerbfit

Jobb: Snickare

Intresse: Gym och fota

Följ mig för att se: Min livsstil, mina träningstips och för att få motivation.

Varför vill du inspirera till träning?För att man ska hitta en bättre version av sig själv och det gynnar en på så många fler plan än man kan tänka sig.

Namn: Ahmad Ahmad

Instagram: @ifbbpro_ahmad

Jobb: Egenföretagare (Elit Nutrition) Intressen: Träning, resor och mat.

Följ mig för att se: Jag delar med mig av min vardag och bjuder på en hel del motivation. Ni kan även följa mig på min YouTube kanal IFBB PRO AHMAD AHMAD där det är en hel del träning, information, motivation, mat och resor 🙂

Hur känns det att vara en del av Gymleco gänget?

Känns mycket bra och det ska bli kul med ett nytt äventyr 🙂

Namn: Viktor Larsson Calmén

Instagram: @viktorcalmen

Jobb: Börsninja

Intressen: Spenderar lite för mycket tid på gymmet och vid spisen. Slukar all kultur jag kommer åt och grottar gärna ner mig i gamla nummer av Veckorevyn från 60-talet. Det var bättre förr!

Följ mig för att se: Daglig trams om vår samtid och att man faktiskt kan skratta på gymmet!

Hur planerar du din träningsvecka?Kör ett klassiskt PPL-upplägg just nu. Med viss modifikation, har en extra dag för axlar då det är en släpande muskelgrupp.

Namn: Linnea Enstedt

Instagram: @physiquebylinnea

Jobb: VD och grundare för BYOU där jag agerar exklusiv distributör för Embrace Jeans globalt samt släpper några nya egna produkter under denna vår. Jag är även anställd som KAM på Better You (kosttillskott). Intressen: Styrketräning i alla dess former (ffa gym och strong(wo)man), hundar och mer hundar och allt det som min son Knut intresserar sig för. Följ mig för att se: Träning utan ankmun och scrunchtights. Här är fokus på just träning, gärna tung sådan, och inte att sexualisera det. Har en förkärlek till tunga marklyft, knäböj och chins. Hundlivet med 2 Sharpeis.

Du har byggt ett hemmagym i vardagsrummet, berätta mer om det!

Jag har nyligen flyttat till ett radhus i Bromma och tänkte – varför inte!?

Varför följa normen bara för att? Jag älskar träning och mår bra av att träna. Dessutom är det viktigt för mig att min son växer upp i en miljö där träning är en självklar del av vardagen. Gymmatta, lyftarställning, stång och ett gäng viktkakor (inklusive egna 5-kilos till min son) har jag hittills tillsammans med Gymleco utrustat mig med i hemmet (Knut älskar det och att träna tillsammans!). Dock så kommer jag flytta ut det hela i garaget nu under våren. Jag inser att jag inte riktigt kan lyfta så tungt som jag önskar i vardagsrummet, måste ju tänka lite på grannarna också! Men för ren underhållningsträning fungerar det utmärkt!

Namn: Mikael

Instagram: @mikeeskola

Jobb: Jag jobbar som kriminalvårdare på häktet i Visby. Varit där i 2år nu. Intressen: Mina intressen är givetvis träning, sen min familj. Har fru och en underbar dotter som tar mycket tid. Annars är resor något jag och min familj brinner för. Så förhoppningsvis kan vi snart börja resa ordentligt igen. Följ mig för att se: Följ mig för att se livet som pappa och bodybuilder, få tiden att räcka till med allt.

Varför är du ambassadör för Gymleco?

Jag är ambassadör för Gymleco för jag såg att dom sökte ambassadörer och när ett företag av den kalibern söker då tar man chansen. Gymleco har sådan bra kvalitet och jag alltid älskat deras maskiner. Så när det är dags att köpa hus, i år förhoppningsvis, kommer det bli kul att inreda mitt hemmagym med deras produkter.

Namn: Jonny Eriksson

Instagram: @jonnyeriksson89

Jobb: Jag jobbar just nu på ett sågverk men skulle gärna vilja jobba på gym. Intressen: Det jag brukar göra på min fritid är och fjällvandra annars tycker jag om att renovera i min lägenhet.

Följ mig för att se: Jag har tänkt försöka tävla i classic bodybuilding igen. Det var många år sedan nu och jag tycker fysiken har börjat bli bättre.

Vad är dina träningsmål för i år?

Tanken är att förbättra på ryggen och benen. Och förhoppningsvis kunna tävla i år eller nästa år.

Namn: Henrik Lindh

Instagram: @henriklindh81

Jobb: Brand Specialist på Gasp/Betterbodies. PT och online coach.

Intressen: Bodybuilding, fiske, natur, resa och diverse naturäventyr. Följ mig för att se: Min Instagram visar min vardag som fitness atlet, fiskare och ”Explorer”. Samt att jag delar med mig av diverse tips om kost och träning. Vi ses 🙂

Vad fick dig att vilja bli en ambassadör för Gymleco?

Alltid varit ett fan av solida maskiner där man kan ta i utan att behöva ha rädsla för att utrustningen ej håller. När jag fick denna möjlighet att stå bakom världens bästa märke när det kommer till gymutrustning så var valet lätt! Jag ställer mig aldrig bakom något som jag inte kan backa upp och Gymleco backar jag upp till 100%.

Namn: Robert Ekstrand

Instagram: @ekstrand.robert

Jobb: Ställningsbyggare på offshore/oljeplattform i Nordsjön. Egenföretagare. Intressen: Mitt främsta intresse är träningen och dess beståndsdelar, kost, teknik, gym och styrka. Att få utöva mitt intresse inom träning är det som får mig att funka i övriga vardagen och det krävs av mig själv att jag göra det som är viktigt för mig. Mode/kläder är också något som alltid legat mig nära till hands och något jag trivs att experimentera med. För att unna mig ovanstående krävs det att jag gör min del som närvarande pappa där mina barns intressen är lika prioriterade som mina egna.

Följ mig för att se: Min utveckling till min andra satsning till scenen. För att se hur jag väljer att staka min väg för att nå mitt mål. Utöver det vill jag inspirera till en hälsosam inställning inom träning/fitness utan att verka extrem. Jag vill även delge en insyn i min vardag för att visa hur jag får ihop mitt livspussel som varannan vecka förälder med två jobb och träning som skall gå ihop.

Hur länge har du tränat och vad är planen framöver?

Jag har tränat i ca 8 år varav 3 av dem är som satsande kroppsbyggare i klassen Classic Bodybuilding. Planen var att tävla i år 2022 men efter överläggning med min coach har valet blivit att bygga och satsa på kvalitet tills 2023. Om det blir till våren 2023 eller senare vill jag låta vara en liten hemlighet. Jag vill presentera en maxad fysik för att ställa mig på scenen.

Följ @gymleco och @gymleco_home på Instagram för att se mer av Gymlecos community.