Upptäck Casall PRO:s olika utomhusträningskoncept

Utomhusträning är ett av de snabbast växande områdena inom träning då fler och fler människor vill träna utomhus. Casall PRO ser en verklig förändring i hur världen ser på fysisk aktivitet och hur efterfrågan växer efter mer krävande och spännande träning. Utveckla din verksamhets träningsmöjligheter genom att erbjuda någonting unikt – en funktionell träningszon utomhus med färdiga koncept och funktionell utrustning från Casall PRO.

Utomhusträning är ett optimalt träningsalternativ att erbjuda i tider likt dessa. Utöver möjligheten till ett större avstånd mellan utövarna, vilket ger en säkrare träning, erbjuder utomhusträning också en härlig träningsupplevelse där vädret tillför en uppfriskande variation.

Outdoor Training Rig

Optimera varje yta – såväl inne som ute. Utomhusyta i anslutning till anläggningar kan utvecklas med en skräddarsydd träningsrigg för att på ett effektivt sätt erbjuda funktionell träning utomhus. Vår träningsrigg anpassas helt efter anläggningens behov och möjligheterna är obegränsade. Välj storlek, färg, utrustning och utförande. Alla Casalls utomhusriggar och ställningar är galvaniserade för att stå emot väder och vind och håller år efter år.

Outdoor Arena

Erbjud dina medlemmar en tuff, utmanande och rolig träning utomhus nu till våren med Casall PRO Outdoor Arena – Allt de älskar med gymmet – fast utomhus. Erbjud klasser som är utmanande både sett till styrka, kondition och uthållighet. Konceptet Outdoor Arena består av träningsrigg i kombination av container och utvald funktionell utrustning för det ultimata konceptet för din anläggning. Casall PRO:s Outdoor Arena innehåller anpassad utrustning för att erbjuda mer och varierande träningsprogram och är också specifikt utformad med hyllor och ställ som underlättar hanteringen av utrustningen innan och efter träningspassen.

Läs gärna mer här!