Garmin lanserar sin nya smartwatch vívoactive 5

Garmin lanserade häromveckan vívoactive®5, det senaste tillskottet inom smartwatches, som registrerar din hälsa och träning.

vívoactive 5 har ett stort utbud av funktioner som registrerar din hälsa och kan hjälpa dig att lära dig mer om din kropp, coacha dig om hur du får en mer aktiv livsstil och hjälpa dig att nå dina träningsmål. Med upp till 11 dagars batteritid i smartwatchläge behöver du inte tänka på att ladda din träningsklocka varje natt och kan få värdefulla hälsoinsikter om stress, Body Battery™ och sömn med personlig sömncoachning samt detektering av tupplurar dygnet runt.

“vívoactive 5 är framtagen för dig som vill ha en aktiv livsstil. Denna smartwatch är snygg, prisvärd och fullspäckad med premium funktioner. Både under hektiska dagar och lugna hemmakvällar får du träningscoachning direkt på handleden, personligt anpassade hälsoinsikter, detaljerad sömnstatistik och mer. vívoactive 5 är ett viktigt verktyg som ger dig en bättre förståelse kring hur du ska förhålla dig till dina övergripande mål inom hälsa och välmående”, säger Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin.

Utvalda nyheter i vívoactive 5

  • En färgstark AMOLED-display gör det enklare att se hälso- och träningsdata, smartaviseringar och mer.
  • Bättre batteritid – upp till 11 dagar i smartwatchläge.
  • Som att ha en sömncoach på handleden, du får sömnpoäng och anpassad personlig coachning om hur mycket sömn som rekommenderas samt ha koll på olika sömnstadier, tupplurar och andra viktiga data såsom Pulse Ox1 och pulsvariabilitet (HRV-status).
  • Starta dagen med en morgonrapportsom ger dig en översikt över hur du har sovit under natten samt ditt behov av återhämtning, HRV-status och väderdata (då din smartklocka är ihopparad med en kompatibel smartphone).
  • Rullstolsläge är en ny aktivitetsprofil där användaren kan registrera sin dagliga körning och få aviseringar om när det är dags att förflytta vikten. Dessutom finns appar och träningspass som är specifikt anpassade för rullstolsanvändare.
  • Förstå vad du får ut av ett träningspass och hur lång återhämtningstid du behöver för att återhämta dig efter en träningsutmaning.
  • Följ en guidad meditationsövningsom hjälper dig att minska stress och oro.
  • Välj mellan två olika teckenstorlekar och se smartaviseringar och annan data enklare.