Wellstar – Kvix arrangerar världens största talangjakt för hälsoinspiratörer

En miljon kronor ligger i potten för vinnaren av Kvix Wellstar, världens första och största talangjakt för hälsoinspiratörer som streamar wellness.

Vinnaren utses av tittarna, som genom röstning skickar sin favorit vidare till finalveckan. Där gör de 50 bästa upp om vem som ska bli årets Wellstar.

Kvix sätter fokus på livestreaming

Bakom denna tävling står Kvix AB som är ett Umeåbaserat teknikföretag som fokuserar på segmentet Health Tech. Bolaget grundades 2019 och har byggt en plattform med den senaste tekniken för att effektivisera livestreaming.

Inspiratörer ansluter sig för att livesända och medlemmar registrerar sig på plattformen och ta del av ett brett utbud som genomgående har som målsättning att öka folkhälsan både fysiskt och mentalt.

Sedan starten för drygt två år sedan har bolaget lockat över 40 000 svenska medlemmar. Det började med träning online, men plattformen har nu utvecklats och med den senaste tekniken inom livestreaming fokuserar Kvix numera på hela området hälsa och välmående.

Nu vill man hitta nya förmågor som vill agera som hälsoinspiratörer

– ”Wellstar är mer än en talangjakt. Det är en injektion av välmående till hela Sverige. Med Wellstar vill Kvix, tillsammans med namnstarka partners, bidra till en ökad folkhälsa både fysiskt och mentalt”, säger Johan Thomasson, grundare och VD på Kvix. 

Hela tävlingen sker digitalt. Förutom tittarna och medlemmarnas röster kommer en jury, bestående av kända namn som Sofia Wistam, Viktor Frisk, Fredrik Hallgren och Malin Gabrielsson att följa tävlingen. De har varsitt wild card som de kan dela ut och på så sätt skicka varsin deltagare direkt till finalveckan.  

– ”Det här blir startskottet för att öppna upp Kvix för alla. Vi gör det med buller och bång och tävlar ut en miljon kronor. Vi vill samla alla som brinner för att dela sin kunskap inom wellness och vara den givna streamingplattformen för alla inspiratörer som liksom vi vill bidra till att förbättra folkhälsan”, avslutar Johan Thomasson.

Anmäl dig och vinn 1 miljon kronor

Är just du en hälsoinspiratör utöver det vanliga? Anmäl dig då till Wellstar – själva tävlingen startar den 8 november. Den 20 december koras vinnaren i ett livesänt event på Kvix.se.

Prisbordet består utav:

1:a plats – 1 miljon kronor
2:a plats – 50 000 kronor
3:e plats – 25 000 kronor
4:e – 10:e plats – 10 000 kronor