Technogym öppnar butik i Stockholm

Bild: Technogym Store München

Till hösten öppnar italienska Technogym sin första butik i Stockholm, i Hufvudstadens lokaler i Bibliotekstan på Smålandsgatan 20. Redan nu finns Technogyms butiker i flera Europeiska städer som Milano, Monaco och Köpenhamn. Butikens utformning är resultatet av ett samarbete mellan Technogym och stjärndesignern Antonio Citterio som är känd för sina rena linjer vilket kommer att avspegla sig i butiken.

Technogyms utrustning och lösningar kännetecknas av mötet mellan teknologi och design. Genom hög kvalitet och användarvänlig funktionalitet särskiljer sig träningsutrustningen från allt annat på marknaden idag. I Sverige är Qicraft exklusiv distributör av Technogym.

– ”Vi är mycket glada över att få välkomna Technogym till Bibliotekstan. Varumärket kompletterar befintliga koncept inom träning och hälsa väl och bidrar till att ytterligare stärka Bibliotekstan som shoppingdestination och mötesplats”, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

Technogym Personal Line

– ”I butiken kommer det att erbjudas möjlighet till att testa de senaste produkterna från Technogym, få konsultation för att designa sitt eget hemmagym och tillsammans med arkitekter inom området planera större projekt både för hemmet och företaget. Det som också gör Technogym unikt är möjligheten att kombinera träningen med motiverande innehåll och inbyggd personlig coachning för att få den optimala träningsupplevelsen”, berättar Alexander Hed, VD Qicraft Sweden.

Idag är Technogym världens ledande wellnessföretag som genom sin innovation, italienska design, banbrytande teknologi och höga kvalitet lyckats leda den globala utvecklingen för produkter och lösningar inom wellness. Idag tränar över 50 miljoner människor världen över på Technogym och träningsutrustning återfinns på över 80 000 träningscenter. Technogym är inte bara en självklarhet för de mest eftertraktade gymmen, 5-stjärniga hotell och de mest exklusiva hemmen. Man har också varit exklusiv leverantör till de olympiska spelen sedan år 2000.

Förutom samarbeten med Antonio Citterio för Technogyms mest exklusiva linje – Personal Line – ingick varumärket nyligen ett samarbete med Dior som tillsammans tog fram ett urval träningsredskap i limited edition.

  

Bild: Technogym x Dior limited edition